By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Leidingwerk

Category:

Product Description

Leidingwerk voor koppeling aan uw industriële stofzuiger of centrale stofzuigsysteem.

Met het leidingwerk van Dextools is het mogelijk om een industriële stofzuiger of krachtige vacuümunit centraal te positioneren en zo een centraal stofzuigsysteem volledig op maat te creëren. Dextools heeft diverse leidingwerkcomponenten in haar assortiment. Zo bieden wij rechte buizen, bochten, Y stukken, gaffelstukken, verloop- en verbindingsstukken, een slangpilaar, een eurac koppeling en een inlaat met microswitch. Meer weten?

Database en prijslijst van leidingwerk

Wij hebben voor u een online database met STEP modellen gelaste leidingwerk opgesteld. Toegang tot onze database is via de prijslijst van buisdelen, die u HIER kunt vinden of door op onderstaande knop te klikken.

Nu zijn er meer dan 6500 STEP-bestanden beschikbaar om te downloaden. Geen registratie vereist, alles wordt intuïtief afgehandeld. Om door de prijslijst te navigeren, klikt u op de afbeeldingen en om terug te keren naar het menu, gebruikt u het icoon van het huis in de kop van het document. We hopen dat onze database het werk gemakkelijker maakt met tijdrovende modellering van pijpleidingen.

Dextools voor alle leidingwerk

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen.

Contact

Heeft u vragen? Of wilt u weten welke leidingwerkcomponenten geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leidingwerk” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart