Leidingwerk

Beschrijving

Leidingwerk voor koppeling aan uw industriële stofzuiger of centrale stofzuigsysteem.

Met het leidingwerk van Dextools is het mogelijk om een industriële stofzuiger of krachtige vacuümunit centraal te positioneren en zo een centraal stofzuigsysteem volledig op maat te creëren. Dextools heeft diverse leidingwerkcomponenten in haar assortiment. Zo bieden wij rechte buizen, bochten, Y stukken, gaffelstukken, verloop- en verbindingsstukken, een slangpilaar, een eurac koppeling en een inlaat met microswitch. Meer weten?

Database en prijslijst van leidingwerk

Wij hebben voor u een online database met STEP modellen gelaste leidingwerk opgesteld. Toegang tot onze database is via de prijslijst van buisdelen, die u HIER kunt vinden of door op onderstaande knop te klikken.

Nu zijn er meer dan 6500 STEP-bestanden beschikbaar om te downloaden. Geen registratie vereist, alles wordt intuïtief afgehandeld. Om door de prijslijst te navigeren, klikt u op de afbeeldingen en om terug te keren naar het menu, gebruikt u het icoon van het huis in de kop van het document. We hopen dat onze database het werk gemakkelijker maakt met tijdrovende modellering van pijpleidingen.

Dextools voor alle leidingwerk

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Heeft u vragen? Of wilt u weten welke leidingwerkcomponenten geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leidingwerk” te beoordelen