Zakkenstort stations voor het laden en lossen

Dextools biedt een uitgebreid assortiment zakkenstortstations (laden en lossen van producten), drumtipstations en kleine additiefhoppers – allemaal geoptimaliseerd voor stofvrij werken in combinatie met vacuümtransporteurs.

Categorie:

Beschrijving

Zakkenstort stations voor het laden en lossen van producten

Dextools biedt een uitgebreid assortiment zakkenstort stations (laden en lossen van producten), drumtipstations en kleine additiefhoppers – allemaal geoptimaliseerd voor stofvrij werken in combinatie met vacuümtransporteurs. Deze stations zijn onder meer:

  • Zakvoerstations
  • Trommel ledigingssystemen
  • Materiaal lossen uit vaten en zakken onder hoge insluitingsomstandigheden OEB 4 en OEB 5
  • Op maat gemaakte hoppers, materiaalontvangers, verzamelaars, zendstations en dockingsystemen

Met de zakkenstort stations kunnen producten zoals poeder, stof en granulaat rechtstreeks worden geloosd uit vaten, vaten, zakken, speciale bakken en containers, zelfs met plastic voeringen. De stations bevatten praktische oplossingen die worden gebruikt bij eenvoudige “toevoeging van minderjarigen” of het regelmatig openen en overbrengen van productiebatches van producten, van zakken van 25 of 50 lb, met of zonder insluiting. Er is een oplossing voor zowat elke situatie die zich waarschijnlijk in de productomgeving zal voordoen, van eenvoudig tot complex tot zeer ingeperkt en op maat ontworpen. Van rooksilica tot wolfraam metaalpoeder, onze uitgebreide ervaring van meer dan 40 jaar productie biedt de juiste oplossing voor uw toepassing.

Combineer deze units met procesbesturingssystemen en integreer afstandsbedieningen of bewakingssystemen. Alle niveaus, alarmen en foutmeldingen, evenals andere vereiste informatie, kunnen worden verzonden via een interface voor evaluatie en monitoring.

Zakkenstort stations kenmerken:

  • Stofvrij materiaal hanteren
  • Productaanzuiging en laden met volledige controle
  • Een veilige manier om de moeilijke handmatige behandeling van alle soorten bulkmaterialen in vaten / containers te vermijden
  • Minimale gezondheidsrisico’s op de werkplek
  • Bescherming van het milieu tegen gevaarlijke materialen
  • Verhoogde kwaliteit van uw eindproducten en de werkomgeving

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zakkenstort stations voor het laden en lossen” te beoordelen