Zakkencompactor

Categorie:

Beschrijving

Zakkencompactor

De zakkencompactor is een zeer efficiënte en economische oplossing voor het afvoeren van grote hoeveelheden lege zakken. De zakken worden samengeperst tot een fractie van het oorspronkelijke volume terwijl de werkplaats opgeruimd blijft.

De zakkencompacter voor lege zakken bestaat uit een trog van zacht staal of RVS 304/316 met een geschikte oppervlaktefinish. De trog met zijn U – profiel is over de lengte in twee gedeelten gesplitst om de liner – bestaande uit SINT – indien noodzakelijk eenvoudig te kunnen vervangen. De zakkencompacter is uitgerust met een rechtstreekse aandrijving. Bij de aandrijfzijde is de compacter uitgerust met een eindplaat bevestigd op de eindflens van de trog voor de montage van het eindlager compleet met de geflensde askoppeling voor de schroef van de zakcompacter. Het andere einde van de trog is voorzien van een conisch verlopende buis die ervoor zorgt dat de kapotte zakken verder schuiven. Aan het einde van deze stalen pijp bevindt zich een polyethyleen buisstuk, waaraan een polyethyleenbuis voor het afval kan worden aangesloten.

Kenmerken van de zakkencompactor

 • Materiaal: koolstofstaal, 304 L roestvast staal
 • Compleet met verstelbare dichtingsring voor de polyethyleen zak
 • Asloze, voor zware toepassingen geschikte schroefcompacter, afgesteund aan de inlaatzijde
 • Rechtstreeks aangedreven motor aan de inlaatzijde
 • Eenvoudige toegang tot alle delen, door zijn modulaire opbouw
 • Extra stevige asloze compacteerschroef, geschikt voor verschillende zakken, zonder enige aanpassing
 • Uitlaat verwijderbaar met veiligheid conform de CE normeringen
 • De zakkencompacter behoeft niet te worden gestopt voor losmaken van de polyethyleen zak
 • SINT liner voor het beter samenpersen van de zakken
 • Certificering conform ATEX 22 richtlijn

Voordelen van de zakkencompactor

 • Reductie van kosten voor afvalverwerking
 • Stevig en compact
 • Concurrerende prijs

De zakkencompacters zijn dus in staat om alle soorten zakken (papieren zak, plastic zak, polyethyleen zak, enz.) te verdichten terwijl ze het stof bevatten dat tijdens het verdichten wordt uitgestoten. De verdichting vindt plaats in een volledig gesloten behuizing.
Of het nu gaat om een directe aansluiting op het zakdumpstation of om een onafhankelijke aansluiting, Dextools biedt een oplossing op maat in overeenstemming met uw behoeften.

Dextools voor alle bulkgoederen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over een zakkencompacter

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen over zakkencompacter of een offerte.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zakkencompactor” te beoordelen