By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL

De telescopische EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarm wordt gebruikt in afzuigsystemen voor lasrook, gasafzuiging, afzuiging van dampen, aerosol, oliedampen, stof, enz.

Category:

Product Description

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL

De telescopische EVOLUTION NO-ROOK afzuigarm wordt gebruikt bij het lassen dampen afzuiginstallaties , gaswinning , afzuigen van dampen , aerosol , oliedampen , stof , enz EVOLUTION NO-ROOK telescopische zuigarmen zijn ontworpen en geproduceerd op de basis en naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften op de werkplek en het afzuigen van schadelijke dampen en verontreinigingen uit de werkomgeving. Lasrookafzuiging, stofafzuiging en uitlaatafzuiging direct bij de bron met één van de vele Dextools oplossingen beschemt uw werknemers, uw productie en het milieu tegen schadelijk stof en rook.

Werkingsprincipe van de afzuigarm

Door de gelede kap wordt de vervuilde lucht door de pijpen van de zuigarm gezogen, die in verschillende materialen verkrijgbaar zijn: verzinkt plaatstaal, krasvast gecoat, aluminium, RVS. Vervolgens wordt de vervuilde lucht naar het filtersysteem geleid of rechtstreeks naar de hoogrenderende centrifugaalventilator , afhankelijk van de specifieke toepassingen.

Afzuigkap en leidingen van de EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarm worden verbonden door speciale, door ons gepatenteerde externe scharnierverbindingen en de NO-SMOKE FLEX flexibele buis met hoge weerstand. Dit zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele beweging van de zuigarm. De EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarmen hebben ook een koppelschotel , waardoor  360 ° rotatie mogelijk is bij montage op een geschikte steun. Omdat de gewrichten extern zijn, stroomt de vervuilde lucht door het zuigkanaal in de zuigarm zonder gehinderd te worden door interne gewrichten of scharnieren. Ook doordat de lengte van de slang die in de bochten wordt gebruikt wordt verkleind, zijn de belastingsverliezen ook aanzienlijk kleiner. Dit betekent minder stroomverbruik door de centrifugaalventilator en dus energiebesparing. Een lagere kruissnelheid betekent ook een lager geluidsniveau.

De EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarmen zijn verkrijgbaar in modellen van 2,1 m, 2,7 m, 3 m en 4 m.

Om verdere afstanden te bereiken, is een uitbreiding ” BANDIERA ” verkrijgbaar als accessoire.

DEXTOOLS, EXPERTS IN PROCESVENTILATIE EN FILTERING

Met veel ervaring in het oplossen van procesextractietaken voor veel verschillende industrieën in heel de benelux zijn wij technisch bekwaam om geschikte intelligente oplossingen te leveren. Wij bieden een compleet concept van kennis, advies en producten. Ons productprogramma omvat oa componenten als afzuigarmen, afzuigtafels, ventilatoren, filterunits, elektrische producten, besturingen en ATEX-producten.

Onze producten hebben de taak om gas, rook, stof en spaanders van de operator te verwijderen om vervolgens de lucht te filteren voordat deze naar de omgeving wordt gestuurd of terug naar de operator.

CONTACT over de afzuigarm?

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden over de afzuigarmen.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart