Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL

De telescopische EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarm wordt gebruikt in afzuigsystemen voor lasrook, gasafzuiging, afzuiging van dampen, aerosol, oliedampen, stof, enz.

Categorie:

Beschrijving

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL

De telescopische EVOLUTION NO-ROOK afzuigarm wordt gebruikt bij het lassen dampen afzuiginstallaties , gaswinning , afzuigen van dampen , aerosol , oliedampen , stof , enz EVOLUTION NO-ROOK telescopische zuigarmen zijn ontworpen en geproduceerd op de basis en naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften op de werkplek en het afzuigen van schadelijke dampen en verontreinigingen uit de werkomgeving. Lasrookafzuiging, stofafzuiging en uitlaatafzuiging direct bij de bron met één van de vele Dextools oplossingen beschemt uw werknemers, uw productie en het milieu tegen schadelijk stof en rook.

Werkingsprincipe van de afzuigarm

Door de gelede kap wordt de vervuilde lucht door de pijpen van de zuigarm gezogen, die in verschillende materialen verkrijgbaar zijn: verzinkt plaatstaal, krasvast gecoat, aluminium, RVS. Vervolgens wordt de vervuilde lucht naar het filtersysteem geleid of rechtstreeks naar de hoogrenderende centrifugaalventilator , afhankelijk van de specifieke toepassingen.

Afzuigkap en leidingen van de EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarm worden verbonden door speciale, door ons gepatenteerde externe scharnierverbindingen en de NO-SMOKE FLEX flexibele buis met hoge weerstand. Dit zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele beweging van de zuigarm. De EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarmen hebben ook een koppelschotel , waardoor  360 ° rotatie mogelijk is bij montage op een geschikte steun. Omdat de gewrichten extern zijn, stroomt de vervuilde lucht door het zuigkanaal in de zuigarm zonder gehinderd te worden door interne gewrichten of scharnieren. Ook doordat de lengte van de slang die in de bochten wordt gebruikt wordt verkleind, zijn de belastingsverliezen ook aanzienlijk kleiner. Dit betekent minder stroomverbruik door de centrifugaalventilator en dus energiebesparing. Een lagere kruissnelheid betekent ook een lager geluidsniveau.

De EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarmen zijn verkrijgbaar in modellen van 2,1 m, 2,7 m, 3 m en 4 m.

Om verdere afstanden te bereiken, is een uitbreiding ” BANDIERA ” verkrijgbaar als accessoire.

DEXTOOLS, EXPERTS IN PROCESVENTILATIE EN FILTERING

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT over de afzuigarm?

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden over de afzuigarmen.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL” te beoordelen