Cleanroom stofzuigers Jet_NL

Cleanroom stofzuigers voor het verzamelen, afzuigen en scheiden van stof, deeltjes, granulaten en vloeistoffen in veel verschillende toepassingen. De Jet industriële Cleanroom stofzuigers zijn geschikt voor fabricage die fijn stof produceert en die moet worden aangezogen.

Beschrijving

Cleanroom stofzuigers Jet_NL

Cleanroom stofzuigers voor het verzamelen, afzuigen en scheiden van stof, deeltjes, granulaten en vloeistoffen in veel verschillende toepassingen. De Jet industriële Cleanroom stofzuigers zijn geschikt voor fabricage die fijn stof produceert en die moet worden aangezogen.

De machine is uitgerust met een patroonfilter dat constant wordt schoongemaakt met een straal perslucht. In de vacuümkop bevindt zich een persluchtketel van 2 l met een druk van 6 atm, die wordt gevoed door een externe bron. De filterreiniging gebeurt automatisch telkens wanneer het gebruikte gereedschap wordt gestopt.

De stofzuiger moet altijd met perslucht worden gevoed, bijvoorbeeld met een kleine compressor met maximaal 1 kW vermogen of aangesloten op het fabrieksnet. Voor giftig schadelijk stof is het mogelijk om een ​​HEPA filter te monteren.

Om binnen een cleanroom te mogen stofzuigen, heeft u een stofzuiger nodig welke aan de strengste eisen voldoet. De stofzuigers van Dextools Nederland voldoen aan deze eisen.

Een cleanroom stofzuiger voor een echt schone ruimte

Cleanrooms worden vaak ingezet bij de fabricage van halfgeleiders of geneesmiddelen. Daarnaast worden cleanrooms ook gebruikt in industrieën als de biotechnologie, biologie, optica, de productie van zonnecellen en de ruimtevaart. Cleanrooms worden ingezet om producten en processen te beschermen. Door de verschillende productieprocessen moeten cleanrooms aan verschillende eisen voldoen. Dit gaat gepaard met verschillende eisen aan stofzuigers. Dextools Nederland kent deze eisen en weet aan welke kenmerken een cleanroom stofzuiger moet voldoen.

Assortiment cleanroom stofzuigers

Dextools Nederland heeft een breed assortiment cleanroom stofzuigers. Hierdoor heeft u veel keuzemogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit 230 Volt cleanroom stofzuigers met één, twee of zelfs drie motoren. Tevens verschillen de opvangbakken van elkaar. Zo biedt Dextools Nederland cleanroom stofzuigers die 27, 50, 80 en 120 liter op kunnen vangen. Sommige modellen kunnen geleverd worden met een perslucht aandrijving en een ATEX certificaat. Hierdoor kunnen de cleanroom stofzuigers ook ingezet worden in explosiegevaarlijke omgevingen.

Fijne filters

Cleanrooms hebben een gecontroleerde hoeveelheid vervuiling dat gespecificeerd wordt door het aantal deeltjes per kubieke meter. In een cleanroom moeten de hoeveelheid stof, fijnstof en chemische dampen zo laag mogelijk zijn. Om dit te kunnen garanderen zijn onze cleanroom stofzuigers uitgerust met zeer fijne HEPA of ULPA filters die zorgen voor een hoge filtratiegraad.

Door het brede assortiment cleanroom stofzuigers, kunnen wij altijd de geschikte cleanroom stofzuiger aanbieden die voldoet aan de gestelde eisen die passen bij uw industrie en uw productieprocessen. Naast cleanroom stofzuigers kunnen afzuiginstallaties ook een oplossing bieden. De keuze voor een stofzuiger of afzuiginstallatie hoeft u niet alleen te maken. Wij helpen u daar graag bij.

Cleanroom stofzuiger van Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cleanroom stofzuigers Jet_NL” te beoordelen