By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Mobiele stofzuigers Planet_NL

Deze driefasige industriële stofzuigers zijn ontworpen voor continu werk en het opvangen van droge lichte onzuiverheden.

Category:

Product Description

Mobiele stofzuigers Planet_NL

Deze driefasige industriële Mobiele stofzuigers zijn ontworpen voor continu werk en het opvangen van droge lichte onzuiverheden. Een mobiele stofzuiger van Dextools Nederland zorgt ervoor dat u overal in de werkomgeving eenvoudig en snel stoffen en materialen kunt opzuigen. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Mobiele stofzuiger

Een mobiele stofzuiger moet voldoen aan de specifieke situatie en wensen van uw bedrijf. Wat deze wensen zijn, kunnen per branche zeer uiteenlopend zijn. Het brede assortiment van Dextools Nederland is hier op ingericht. Door ons brede assortiment mobiele stofzuigers zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden voor bijna ieder stofprobleem. Ons enthousiaste team van specialisten staat altijd voor u klaar om samen met u, uw vraagstuk te beoordelen en op basis daarvan een vrijblijvend en op maakt gemaakt advies te verstrekken. Door onze eigen expertise en door altijd goed met u mee te denken, kunnen wij oplossingen op maat bieden. Op die manier is de oplossing altijd gericht op uw persoonlijke bedrijfssituatie.

Breed assortiment mobiele stofzuigers

Al jarenlang levert dextools Nederland oplossingen voor vrijwel ieder stofprobleem. Met het brede assortiment mobiele stofzuigers kunnen wij alle (gezondheidsgevaarlijke) stoffen, vloeistoffen, sludge en gassen moeiteloos opzuigen en filteren. Of u nu juist kleine of grote hoeveelheden op wilt zuigen, maakt voor ons niets uit. Wij hebben meer dan tientallen modellen mobiele stofzuigers in ons assortiment. Ons assortiment varieert in vermogen (0.4 tot 200 kW) en aandrijving. Zo leveren wij machines met een persluchtaandrijving, een elektrische aandrijving en dieselaandrijving. Ook kunnen wij machines leveren met een accu aandrijving.

Explosieveilige stofzuigers

Wanneer u te maken heeft met stoffen of materialen die brand- en explosiegevoelig zijn, kunnen wij u perfect van dienst zijn met onze explosieveilige stofzuigers (ATEX).

Planeet 50

Deze driefasige industriële stofzuigers zijn ontworpen voor continu werk en het opvangen van droge lichte onzuiverheden. Ze zijn uitgerust met een grote motor met viertraps centrifugaal turbine. Standaarduitrusting omvat: een stalen opvangtrommel met een diameter van 400 mm, een kunststof koppeling met een inlaat van 60 mm diameter, een 25 μ polyester filter, een cellulose geïmpregneerd patroonfilter 10 μ. Het heeft drie rubberen wielen en een geluiddicht systeem. Accessoires zijn optioneel en worden gekozen volgens de behoeften van de gebruiker (uit de tabel of de accessoirecatalogus).

Planeet 122/130/140/155

Zijn bijzonder stille industriële stofzuigers, ontworpen voor continu gebruik. Omdat de turbine rechtstreeks op de aandrijfas is gemonteerd, hebben ze geen speciaal onderhoud nodig. De vaten zijn verdeeld in twee delen (te scheiden door middel van een geschikte hendel) om de afvoer van het residu te vergemakkelijken.

Planeet 122/130/140/155

Kleine en wendbare industriële stofzuigers, ze zijn erg handig in krappe ruimtes en voor continu gebruik. De stofzuigers zijn voorzien van laterale filtershakers en diverse soorten patroonfilters voor fijn stof.

Planeet 150 / 150-3

Compacte stofzuiger voor niet continu gebruik met stalen kop. Voor het verzamelen van droge onzuiverheden in een industriële omgeving. Deze industriële stofzuigers zijn er in verschillende uitvoeringen met twee of drie enkelfasige motoren (230 V), die tweetraps turbines opstarten. De motoren kunnen onafhankelijk van elkaar werken. Standaarduitrusting omvat: een grote verwijderbare opvangtrommel (50 of 75 liter) op wielen, gemaakt van AISI 304 roestvrij staal met een diameter van 420 mm, een metalen koppeling van 60 mm (ingang) een 25 μ polyester filter, een handmatige filterschudder aan de zijkant van de schacht, een mand voor accessoires, een vacuümindicator, een aansluitbus (230 V / 800 W) voor andere accessoires die geen verband houden met de werking van de stofzuiger. Stalen trolley op vier wielen, waarvan twee draaibaar voorzien van remsysteem.

Planeet 150 Nev / 150 Nev 3

Compacte industriële stofzuigers gemaakt van AISI 304 roestvrij staal met de polypropyleen motorkop. Voor het verzamelen van droge onzuiverheden in een industriële omgeving. Deze industriële stofzuigers zijn er in verschillende uitvoeringen met twee of drie enkelfasige motoren (230 V), die tweetraps turbines opstarten. De motoren kunnen onafhankelijk van elkaar werken. Standaarduitrusting omvat: een grote afneembare verzameltrommel (50 of 75 liter) op wielen, gemaakt van AISI 304 roestvrij staal met een diameter van 420 mm, een metalen koppeling (ingang) van 60 mm, een 25 μ polyester filter, een handmatig filter shaker, aan de zijkant van de trommel, een mand voor accessoires. Stalen trolley op vier wielen, waarvan twee draaibaar voorzien van remsysteem. Accessoires zijn optioneel en worden gekozen volgens de behoeften van de gebruiker (uit de tabel of de accessoirecatalogus).

Planeet 200

Compacte industriële stofzuiger van AISI 304 roestvrij staal met een motorkop van staal dat bestand is tegen mechanische schade. Voor het verzamelen van stof en vloeistoffen (optioneel) in de industriële omgeving. Het is verkrijgbaar in verschillende versies met drie enkelfasige motoren (230 V) die de turbines in twee of drie fasen aandrijven. De motoren kunnen onafhankelijk van elkaar werken. Het kan ook worden gebruikt in gecentraliseerde vacuümsystemen. Standaarduitrusting omvat: een verwijderbare verzameltrommel met een diameter van 460 mm, met verschillende capaciteiten (60 of 100 liter) op wielen, gemaakt van roestvrij staal AISI 304 bestand tegen olie en reinigingsmiddelen, een metalen koppeling (inlaat) van 70 mm, een polyester van 25 μ filter, handmatige filterschudder op de kop, lichtindicatie wanneer de stofzuiger in werking is, een vacuümindicator, een mand voor accessoires, een 230 V stopcontact voor het aansluiten van andere accessoires die geen verband houden met de werking van de stofzuiger, een kijker voor niveauregeling. De trolley staat op vier nylon wielen, waarvan twee zwenkwielen voorzien van een remsysteem. Accessoires zijn optioneel en worden gekozen volgens de behoeften van de gebruiker (uit de tabel of de accessoirecatalogus).

Planeet 300/350

Industriële stofzuiger voor het opvangen van stof en vloeistoffen (optioneel). Het is uitgerust met een driefasige motor met een krachtige eentraps turbine ingesloten in een behuizing van gegoten aluminium, gelegen op de vacuümkop. De machine is geschikt voor continu werk en is ook verkrijgbaar met eenfasige turbine. Ondanks de kracht is het een klein en gemakkelijk te hanteren apparaat, daarom ideaal voor het werken in werkplaatsen met beperkte ruimte. Standaarduitrusting omvat: een afneembare verzameltrommel met verschillende capaciteiten (60 of 100 liter) geplaatst op wielen, gemaakt van roestvrij staal, 460 mm diameter, een metalen koppeling (inlaat) van 70 mm, een 25 μ polyester filter, een mand voor accessoires , een handmatige filterschudder aan de zijkant van de trommel, een ovale holelevelindicator. De trolley staat op vier nylon wielen, waarvan twee zwenkwielen voorzien van een remsysteem.

Planeet 430/450

Driefasige industriële stofzuiger voor het opvangen van stof en vloeistoffen (optioneel). Geschikt voor continu werk. Er zijn twee versies: 430 met eentraps turbine en 450 met een tweetraps turbine. Ondanks zijn kleine formaat is hij zeer krachtig. Standaarduitrusting omvat: een verwijderbare opvangtrommel met een diameter van 460 mm op wielen, gemaakt van roestvrij staal, bestand tegen agressieve en corrosieve stoffen, waaronder koolwaterstoffen, een 60 mm plastic koppeling (inlaat), een 25μ polyester filter, een handmatige filterschudder, geplaatst op het hoofd. De trolley staat op vier rubberen wielen, waarvan er twee zwenkbaar zijn en voorzien van een remsysteem. Accessoires zijn optioneel en worden gekozen volgens de behoeften van de gebruiker (uit de tabel of de accessoirecatalogus).

Planet 400/600/800 SM

Driefasige industriële stofzuiger bedoeld voor lang en zwaar werk, uitgevoerd onder moeilijke omstandigheden. Geschikt voor het opvangen van droge, stoffige, natte en olieachtige onzuiverheden (optioneel). Verkrijgbaar in verschillende versies met 400V-motoren die eentraps turbines aandrijven (model 400 en 600) of tweetraps (modellen MS 600 en MS 800) met verschillende vermogens-, vacuüm- en luchtstroom. De vacuümparameters worden geselecteerd afhankelijk van het type onzuiverheden. Standaarduitrusting omvat: een verwijderbare verzameltrommel met een diameter van 460 mm met verschillende capaciteiten (60 of 100 liter), geplaatst op wielen, gemaakt van roestvrij staal, bestand tegen agressieve en corrosieve stoffen, inclusief koolwaterstoffen, een metalen koppeling (inlaat) van 70 mm , 25 μ een polyesterfilter, een handmatige filterschudder op het hoofd, een kijker om het niveau te controleren, een vacuümindicator. De trolley staat op vier nylon wielen, waarvan twee zwenkwielen voorzien van een remsysteem. Op het vacuüm kan een elektrische filterschudder worden gemonteerd (optioneel op aanvraag). De machine kan ook een blower worden. Accessoires zijn optioneel en worden gekozen volgens de behoeften van de gebruiker (uit de tabel of de accessoirecatalogus).

Planet 600 AF / 800/1000 AF

Industriële stofzuiger voor lang en zwaar werk, uitgevoerd onder moeilijke omstandigheden. Geschikt voor continu werk. Het verzamelt effectief de stoffige, droge en olieachtige natte (optioneel). Verkrijgbaar in verschillende versies met driefasige motoren die een Siemens (800 AF SM, 1000 SM AF) eentraps turbine en Siemens (SM 600 AF, AF EMS 600, 1000 SM) tweetraps turbines met verschillende kracht, vacuüm en luchtstroom. De standaarduitrusting omvat: een verwijderbare opvangtrommel van 100 liter op wielen, een polyesterfilter van 25 μm met een zeer groot oppervlak, een handmatige filterschudder aan de zijkant van de trommel, een kijker om het niveau te controleren, een vacuümindicator. De stalen trolley staat op vier nylon wielen, waarvan twee zwenkwielen voorzien van een remsysteem. De diameter van de bovenste trommel (met filter) is 560 mm; de verzameltrommel is 460 mm. Het is mogelijk om een ​​elektrische filterschudder op het vacuüm te monteren (optie op aanvraag). Accessoires zijn optioneel en worden gekozen volgens de behoeften van de gebruiker (uit de tabel of de accessoirecatalogus).

Datasheet Aspirapolveri Industriali Planet_NL

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mobiele stofzuigers Planet_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart