Mobiele stofzuigers Planet_NL

Deze driefasige industriële stofzuigers zijn ontworpen voor continu werk en het opvangen van droge lichte onzuiverheden.

Beschrijving

Mobiele stofzuigers Planet_NL

Deze driefasige industriële Mobiele stofzuigers zijn ontworpen voor continu werk en het opvangen van droge lichte onzuiverheden. Een mobiele stofzuiger van Dextools Nederland zorgt ervoor dat u overal in de werkomgeving eenvoudig en snel stoffen en materialen kunt opzuigen. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Mobiele stofzuiger

Een mobiele stofzuiger moet voldoen aan de specifieke situatie en wensen van uw bedrijf. Wat deze wensen zijn, kunnen per branche zeer uiteenlopend zijn. Het brede assortiment van Dextools Nederland is hier op ingericht. Door ons brede assortiment mobiele stofzuigers zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden voor bijna ieder stofprobleem. Ons enthousiaste team van specialisten staat altijd voor u klaar om samen met u, uw vraagstuk te beoordelen en op basis daarvan een vrijblijvend en op maakt gemaakt advies te verstrekken. Door onze eigen expertise en door altijd goed met u mee te denken, kunnen wij oplossingen op maat bieden. Op die manier is de oplossing altijd gericht op uw persoonlijke bedrijfssituatie.

Breed assortiment mobiele stofzuigers

Al jarenlang levert dextools Nederland oplossingen voor vrijwel ieder stofprobleem. Met het brede assortiment mobiele stofzuigers kunnen wij alle (gezondheidsgevaarlijke) stoffen, vloeistoffen, sludge en gassen moeiteloos opzuigen en filteren. Of u nu juist kleine of grote hoeveelheden op wilt zuigen, maakt voor ons niets uit. Wij hebben meer dan tientallen modellen mobiele stofzuigers in ons assortiment. Ons assortiment varieert in vermogen (0.4 tot 200 kW) en aandrijving. Zo leveren wij machines met een persluchtaandrijving, een elektrische aandrijving en dieselaandrijving. Ook kunnen wij machines leveren met een accu aandrijving.

Explosieveilige stofzuigers

Wanneer u te maken heeft met stoffen of materialen die brand- en explosiegevoelig zijn, kunnen wij u perfect van dienst zijn met onze explosieveilige stofzuigers (ATEX).

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mobiele stofzuigers Planet_NL” te beoordelen