Waterzuigers/vloeistofzuigers liquidi Planet Optim T Inox_NL

Planet Optim T Inox nat- en droogstofzuigers, zijn uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd. Dit wordt in het filter gericht terwijl een mechanisch apparaat de hele filtereenheid schudt.

Beschrijving

Waterzuigers/vloeistofzuigers liquidi Planet Optim T Inox_NL

Planet Optim T Inox waterzuigers/vloeistofzuigers, zijn uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd.  Voor het opzuigen van vloeistoffen als koelvloeistof, koel olie, etc. is een vloeistofzuiger nodig. Het voordeel van deze stofzuiger ten opzichte van een normale industriële stofzuiger, is de veiligheid. De stofzuiger stopt namelijk met zuigen als deze vol is. Een ander voordeel is dat de stofzuiger eenvoudig geleegd kan worden middels een afvoerslang of een leegsysteem. Dextools Nederland heeft ook vloeistofzuigers in het assortiment welke ATEX 14 (wat voorheen ATEX 95) gecertificeerd zijn. Deze machines maken het mogelijk om brandbare- en explosiegevaarlijke vloeistoffen op te zuigen.

Waterzuigers/vloeistofzuigers van Dextools

Dextools biedt een breed scala aan hoogwaardige commerciële en industriële waterzuigers/vloeistofzuigers om aan professionele onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt van materialen zoals dik staal, roestvrij staal en aluminium om hoge prestaties, een lange levensduur en betrouwbaarheid te bevorderen.

Het volledige assortiment industriële en commerciële stofzuigsystemen van Dextools omvat HEPA-stofzuigers, industriële machinewerkplaats / CNC-stofzuigers, rugzakstofzuigers, industriële roetstofzuigers, kolenstofstofzuigers, explosieveilige stofzuigers, industriële lucht aangedreven stofzuigers en industriële stofzuigers op maat. Bekijk onze productcategorieën hieronder voor meer informatie over industriële stofzuigers van Dextools.

Industriële waterzuigers/vloeistofzuigers voor verschillende doeleinden

Dextools heeft industriestofzuigers voor de meest uiteenlopende situaties. Voor kantoorpanden hebben we compacte bedrijfsstofzuigers, die gemakkelijk te verplaatsen zijn en ondanks hun formaat over een aanzienlijke capaciteit beschikken. Grofvuilstofzuigers verwijderen grotere stukken vuil, zoals steengruis of bouwafval.

Een spanenzuiger is met name praktisch op plaatsen waar tegelijkertijd spanen en vloeistoffen weggehaald moeten worden, bijvoorbeeld in metaalbedrijven. Met behulp van een scheidingssysteem zorgt de zuiger ervoor dat vaste stoffen en vloeistoffen beide in een afzonderlijk deel van het apparaat terechtkomen, zodat ze vervolgens op de juiste manier afgevoerd kunnen worden.

Andere industriezuigers zijn speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik. Ze zijn zeer robuust gebouwd en voorzien van automatische filterreinigingssystemen. Dankzij deze systemen kan de zuigkracht op peil blijven en de onderhoudstijd zoveel mogelijk worden beperkt. Komt het op het verwijderen van water aan, dan zijn nat- en droogzuigers met name geschikt voor het weghalen van plassen. Pompzuigers kunnen meer aan dan dat; ze hebben een uitneembare pomp, waarmee ook grotere hoeveelheden water weggepompt kunnen worden. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld in te zetten in overstroomde ruimtes.

In welke situaties zijn waterzuigers of vloeistofzuigers geschikt?

Binnen veel bedrijven komen tijdens productieprocessen vloeistoffen vrij. Het opzuigen van deze vloeistoffen zoals koelvloeistof, olie, maar bijvoorbeeld ook logen, zuren en water, zijn niet altijd met iedere stofzuiger mogelijk. Vloeistof opzuigen is, zeker bij grotere hoeveelheden, met een gewone industriële stofzuiger niet aan te raden. Bij veel stofzuigers raken de filters verstopt en tevens is het vaak te belastend voor de machine zelf. U kunt daarom beter kiezen voor vloeistofzuigers of waterzuigers. Deze stofzuigers zijn speciaal ontwikkeld voor het opzuigen van kleine en grote hoeveelheden vloeistoffen/water en kennen daarom eerder genoemde problemen niet. Daarnaast beschikken deze machines over de juiste filtersystemen en beveiligingssystemen zoals bijvoorbeeld een vlottersysteem.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van deze machines?

Bij het aanschaffen van deze machines is het belangrijk na te gaan waar de machine precies voor ingezet gaat worden. Wilt u vloeistoffen opzuigen? Dan is een vloeistofzuiger het meest geschikt voor u. Indien u voornamelijk water opzuigt, biedt een waterzuiger een betere uitkomst. Gaat u alleen maar olie opzuigen? Dan biedt een oliezuiger de allerbeste oplossing.

Mogelijkheden van de Industriële waterzuigers/vloeistofzuigers

Bij Dextools Nederland heeft u voor deze machines diverse mogelijkheden. Wij beschikken over een klein assortiment commerciële waterzuigers welke prima geschikt zijn voor af en toe gebruik voor bijvoorbeeld particulieren, kleinere werkplaatsen of voor verenigingen van huiseigenaren.

Daarnaast beschikken wij over een zéér breed leveringsprogramma van industriële machines. Deze machines beschikken over kwalitatief betere motoren, grotere opvangcapaciteiten (tot 600 liter) en verschillende aandrijvingen, waaronder 230 Volt, 380 Volt en persluchtaandrijving. Ook zijn er diverse modellen leverbaar in ATEX uitvoering (met ATEX certificaat) geschikt voor Zone 0, 1, 2, 20, 21 en 22. Hiermee zijn we uniek in Nederland!

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Waterzuigers/vloeistofzuigers liquidi Planet Optim T Inox_NL” te beoordelen