Industriële fijnstof stofzuiger Planet Optim 3M Inox_NL

De PLANET OPTIM 3M INOX-stofzuiger is uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd. Dit wordt in het filter gericht terwijl een mechanisch apparaat de hele filtereenheid schudt.

Beschrijving

Industriële fijnstof stofzuiger Planet Optim 3M Inox_NL

De PLANET OPTIM 3M INOX fijnstof stofzuiger is uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd. Dit wordt in het filter gericht terwijl een mechanisch apparaat de hele filtereenheid schudt. Deze machine voor het opzuigen van fijn tot zeer fijn stof is geschikt om stof van elk niet-explosief type op te zuigen.

Fijnstof stofzuigers

In elk bedrijf en in elke industrie komt stof voor. Vrijkomend stof varieert in grootte, herkomst en chemische samenstelling. Tot fijnstof rekenen we in Nederland de in de lucht zwevende deeltjes welke kleiner zijn dan 10 micrometer. Dit maakt fijnstof in veel gevallen onzichtbaar, maar daarmee niet onschadelijk.

Bepaalde soorten fijnstof kunnen bij inademing een gevaar opleveren voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Het is daarom ontzettend belangrijk dat deze stoffen verwijderd worden. Om dit te realiseren kunt u een fijnstof stofzuiger inzetten, welke speciaal ontwikkeld is voor het opzuigen van deze fijne stoffen. Dextools Nederland heeft diverse fijnstof stofzuigers in het assortiment die hier uitermate geschikt voor zijn en welke tevens de gezondheidsrisico’s van fijnstoffen tot een minimum beperken.

Welke fijnstof stofzuiger heb ik nodig?

Om te bepalen welke fijnstof stofzuiger geschikt is voor u, is het zeer belangrijk om een goede analyse te maken van uw specifieke bedrijfssituatie. Zo wordt er gekeken naar het soort fijnstof, de hoeveelheid op te zuigen stof en de grootte van het stof. Daarnaast wordt er gekeken naar uw wensen voor de stofzuiger omtrent de aandrijving, de prestaties en de capaciteit. Eén van de belangrijkste aspecten bij het aanschaffen van een fijnstof stofzuiger, zijn de filters waarmee de machine wordt uitgerust.

Industriële fijnstof stofzuiger van Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële fijnstof stofzuiger Planet Optim 3M Inox_NL” te beoordelen