By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Industriële fijnstof stofzuiger Planet Optim 3M Inox_NL

De PLANET OPTIM 3M INOX-stofzuiger is uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd. Dit wordt in het filter gericht terwijl een mechanisch apparaat de hele filtereenheid schudt.

Category:

Product Description

Industriële fijnstof stofzuiger Planet Optim 3M Inox_NL

De PLANET OPTIM 3M INOX fijnstof stofzuiger is uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd. Dit wordt in het filter gericht terwijl een mechanisch apparaat de hele filtereenheid schudt. Deze machine voor het opzuigen van fijn tot zeer fijn stof is geschikt om stof van elk niet-explosief type op te zuigen.

Fijnstof stofzuigers

In elk bedrijf en in elke industrie komt stof voor. Vrijkomend stof varieert in grootte, herkomst en chemische samenstelling. Tot fijnstof rekenen we in Nederland de in de lucht zwevende deeltjes welke kleiner zijn dan 10 micrometer. Dit maakt fijnstof in veel gevallen onzichtbaar, maar daarmee niet onschadelijk.

Bepaalde soorten fijnstof kunnen bij inademing een gevaar opleveren voor de gezondheid van u en uw medewerkers. Het is daarom ontzettend belangrijk dat deze stoffen verwijderd worden. Om dit te realiseren kunt u een fijnstof stofzuiger inzetten, welke speciaal ontwikkeld is voor het opzuigen van deze fijne stoffen. Dextools Nederland heeft diverse fijnstof stofzuigers in het assortiment die hier uitermate geschikt voor zijn en welke tevens de gezondheidsrisico’s van fijnstoffen tot een minimum beperken.

Welke fijnstof stofzuiger heb ik nodig?

Om te bepalen welke fijnstof stofzuiger geschikt is voor u, is het zeer belangrijk om een goede analyse te maken van uw specifieke bedrijfssituatie. Zo wordt er gekeken naar het soort fijnstof, de hoeveelheid op te zuigen stof en de grootte van het stof. Daarnaast wordt er gekeken naar uw wensen voor de stofzuiger omtrent de aandrijving, de prestaties en de capaciteit. Eén van de belangrijkste aspecten bij het aanschaffen van een fijnstof stofzuiger, zijn de filters waarmee de machine wordt uitgerust.

industriële fijnstof stofzuiger van Dextools

Dextools biedt een breed scala aan hoogwaardige commerciële en industriële fijnstof stofzuigers om aan professionele onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt van materialen zoals dik staal, roestvrij staal en aluminium om hoge prestaties, een lange levensduur en betrouwbaarheid te bevorderen. Het volledige assortiment industriële en commerciële stofzuigsystemen van Dextools omvat HEPA-stofzuigers, industriële machinewerkplaats / CNC-stofzuigers, rugzakstofzuigers, industriële roetstofzuigers, kolenstofstofzuigers, explosieveilige stofzuigers, industriële luchtaangedreven stofzuigers en industriële stofzuigers op maat. Bekijk onze productcategorieën hieronder voor meer informatie over industriële stofzuigers van Dextools.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële fijnstof stofzuiger Planet Optim 3M Inox_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart