AF Series Capsule-Filling Machine

Onze AF Series capsule-filling machine is ontworpen met een scherp oog voor detail en een focus op prestaties. Deze geavanceerde machine tilt capsuleproductie naar een hoger niveau door gebruik te maken van cutting-edge technologieën en een modulair ontwerp dat aanpasbaar is aan verschillende productiebehoeften.

Beschrijving

AF Series Capsule-Filling Machine

Welkom bij de toekomst van capsuleproductie met onze geavanceerde AF Series capsule-filling machine. Als marktleider op het gebied van farmaceutische en voedingssupplementenmachines bieden wij een innovatieve oplossing voor bedrijven die streven naar efficiëntie en precisie in hun productieprocessen.

De AF Series Capsule-Filling Machine: Uw Sleutel tot Optimalisatie

Onze AF Series capsule-filling machine is ontworpen met een scherp oog voor detail en een focus op prestaties. Deze geavanceerde machine tilt capsuleproductie naar een hoger niveau door gebruik te maken van cutting-edge technologieën en een modulair ontwerp dat aanpasbaar is aan verschillende productiebehoeften.

Voordelen van de AF Series Capsule-Filling Machine

  1. Modulariteit: De AF Series is modulair opgebouwd, waardoor aanpassingen eenvoudig kunnen worden gedaan om te voldoen aan veranderende productievereisten.
  2. Hoge Snelheid en Efficiëntie: Met geavanceerde vulmechanismen biedt onze machine een hoge productiesnelheid zonder concessies te doen aan de nauwkeurigheid van het vulproces.
  3. Geavanceerde Controle: De AF Series is uitgerust met geavanceerde besturingssystemen die zorgen voor een nauwkeurige dosering, waardoor afval wordt verminderd en de productkwaliteit wordt verhoogd.
  4. Veelzijdigheid in Capsuleformaten: Of je nu werkt met standaard gelatinecapsules of specifieke groottevereisten hebt, de AF Series is veelzijdig en kan aan diverse capsuleformaten voldoen.
  5. Eenvoudige Bediening: Met een intuïtieve gebruikersinterface is de AF Series gemakkelijk te bedienen, zelfs voor operators met beperkte ervaring.

Toepassingen in Diverse Industrieën

Of je nu actief bent in de farmaceutische sector, voedingssupplementenindustrie of cosmetische productie, de AF Series capsule-filling machine is een waardevolle aanwinst voor diverse industrieën. De flexibiliteit en precisie maken het de ideale keuze voor bedrijven die streven naar productieoptimalisatie.

Model Maximum speed
AFT LAB 25,000 capsules/hr (Small scale)
AF 25T 25,000 capsules/hr (Small scale)
AF 40T 40,000 capsules/hr
AF 90T 90,000 capsules/hr
AF 150T 150,000 capsules/hr
AF 200T 200,000 capsules/hr

Investeer in de Toekomst van Jouw Productie

Met de AF Series capsule-filling machine investeer je niet alleen in een machine; je investeert in de toekomst van jouw productieprocessen. Verhoog de productiesnelheid, verminder operationele kosten en verbeter de algehele efficiëntie van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe de AF Series capsule-filling machine jouw productie naar nieuwe hoogten kan brengen. Optimaliseer jouw productieproces met de geavanceerde technologie en flexibiliteit van de AF Series capsule-filling machine. Maak de overstap naar efficiëntie en precisie en positioneer jezelf als een leider in jouw branche.

Dextools Nederland

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties.

Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie. Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen