INFA-VARIO-JET IPV stofafzuigsysteem

Beschrijving

INFA-VARIO-JET IPV stofafzuigsysteem

Op zoek naar een geavanceerd en efficiënt stofafzuigsysteem voor uw industriële toepassingen? Maak kennis met de INFA-VARIO-JET IPV. Dit state-of-the-art systeem biedt ongeëvenaarde prestaties en een uitstekende filtratie om een schone en gezonde werkomgeving te creëren. Met de INFA-VARIO-JET IPV kunt u stofdeeltjes en verontreinigingen effectief verwijderen, wat resulteert in verbeterde productiviteit en veiligheid.

Het INFA-VARIO-JET IPV stofafzuigsysteem maakt gebruik van geavanceerde technologieën om een optimale filtratie te bereiken. Het systeem is uitgerust met een krachtige ventilator die een sterke luchtstroom genereert en stofdeeltjes naar het filtersysteem leidt. De IPV-filtertechnologie zorgt voor een efficiënte filtratie en vangt zelfs de kleinste stofdeeltjes op. Dit resulteert in schonere lucht en minimaliseert de blootstelling aan schadelijke stoffen.

Het INFA-VARIO-JET IPV systeem is ontworpen voor veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Het kan worden geïntegreerd in verschillende industriële processen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Bovendien is het systeem modulair opgebouwd, waardoor het gemakkelijk kan worden uitgebreid of aangepast aan veranderende omstandigheden.

Het INFA-VARIO-JET IPV stofafzuigsysteem is niet alleen efficiënt, maar ook energiezuinig. Het maakt gebruik van geavanceerde regelsystemen om de ventilatorsnelheid aan te passen aan de vereisten van het proces, waardoor energieverspilling wordt geminimaliseerd. Dit resulteert in lagere operationele kosten en een duurzamer bedrijf.

Bij de keuze voor het INFA-VARIO-JET IPV stofafzuigsysteem kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons product. Onze systemen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid en worden ondersteund door een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Optimaliseer uw stofafzuigingssysteem met het INFA-VARIO-JET IPV stofafzuigsysteem. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe dit geavanceerde systeem uw bedrijf kan helpen groeien. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Verbeter uw luchtkwaliteit en creëer een veilige werkomgeving met de INFA-VARIO-JET IPV.

Kenmerken stofafzuigsysteem

 • Topfilter met pneumatische reinigingsunit
 • Pneumatische jetpulsreiniging voor continu gebruik
  • Standaard: +/- 50 mbar, tot 80 ° C, explosiedruk schokbestendig tot 2 bar volgens DIN EN 14460
 • Explosieveilig ontwerp volgens richtlijn 2014/34 / EU (ATEX)
 • Filterbehuizing en alle behuizingen en ingebouwde onderdelen die in contact komen met het product / stof van roestvrij staal
 • Evenwichtige verhouding tussen filteroppervlak en afmetingen van de behuizing om maximale transportcapaciteit te ondersteunen
 • Optionele filterpatronen of filterzakken

Opties filter

 • Elektronische regeleenheid voor tijdgestuurde of verschildrukgestuurde filterreiniging met naloop
 • Gasuitlaat reinigen met beschermrooster
 • Heet gas versie tot 130 ° C
 • Filtermedia in verschillende kwaliteiten (bijv. Voedselveilig volgens verordening EU 1935/2004 en EU 10/2011)
 • Extra geluidsreducerende apparatuur voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen

Een stofafzuigsysteem koopt u bij  Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “INFA-VARIO-JET IPV stofafzuigsysteem” te beoordelen