By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Trinity blisterverpakkingsmachines

De Trinity van Accupack biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding met een volledig servogestuurd mechanisme en snelle formaatwissels.

Category:

Product Description

Trinity blisterverpakkingsmachines

Blisterverpakkingsmachines sealen producten in een holte, meestal met een papieren achterkant of een aluminium of folieseal. Deze blisterverpakkingen kunnen voor zowat elk product worden gebruikt, maar zijn courante verpakkingen voor kleine consumptiegoederen, voedingsmiddelen en farmaceutische producten.  De Blisterverpakkingsmachines van accupack zijn ontworpen voor productie in de farmaceutische, nutraceutische, medische apparatuur, diergezondheid en consumentenindustrie. Elk machinemodel is in staat om vaste dosisproducten en complexe blisterverpakkingstoepassingen te verpakken.

De Trinity van Accupack biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding met een volledig servogestuurd mechanisme en snelle formaatwissels. Geweldig in termen van prijs, prestaties en efficiëntie. Doordacht ontworpen voor maximale veelzijdigheid met alle belangrijke dieptrekbare en koud vervormbare materialen. De optie van meerdere toevoeroplossingen en het touch screen paneel maken het eenvoudig in gebruik voor maximale output.

Technische eigenschappen  – Trinity blisterverpakkingsmachines

 • Output (Max): 240 blisters/min
 • Werkingswijze: dubbele rijstrook
 • Afdichtingsprincipe: plaatafdichting:
 • Lengte blisterverpakking (max.): 252 mm (248 mm voor ALU ALU)
 • Breedte blisterverpakking (max.): 90 mm
 • Vooruitgang (maximaal): 125 mm
 • Blistervormingsdiepte (max.): 12 mm
 • Thermovormend materiaal: Gelamineerde AL-folies, PVC, PVDC, Duplex, Triplex, Aclar, PP
 • Dekselmateriaal: Hard AL, Soft AL, papier Al, CR-folie, gelamineerd papier
 • Machinevormsnelheid (max.): 40 cycli/min
 • Machine snijsnelheid (Max): 120 slagen/min
 • PVC-filmbreedte (max.): 260 mm
 • Alu Folie Breedte (Max): 258mm
 • Gewicht: 2500kg

Accupack

Accupack is de toonaangevende fabrikant van wisselstukken voor blisterverpakkingsmachines in Azië. Met jarenlange ervaring met een breed scala aan blisterverpakkingsmachines (zowel Indiaas als geïmporteerd). Het Accupack-team kreeg een diepgaand inzicht in de beperkingen van de tot nu toe beschikbare apparatuur. Het ontwikkelingsteam heeft hun ontwerp op zijn plaats gezet en de blisterverpakkingsoplossing ontwikkeld die de meeste beperkingen en pijnpunten oplost – waardoor het een product is dat een klasse apart is van de momenteel beschikbare producten.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Contact voor vragen over de Trinity blisterverpakkingsmachines

Heeft u vragen over de Trinity of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.

Download hier de datasheet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trinity blisterverpakkingsmachines” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart