Gravity Blister Packing Machine

De Gravity Blister Packing Machine heeft een geïntegreerd end-to-end systeemontwerp met meerdere robotvoedingsstations en dieptrekblisterverpakkingen voor ampullen, injectieflacons en spuiten.

Beschrijving

Gravity Blister Packing Machine

De Gravity Blister Packing Machine is ontworpen voor maximale snelheid en betere nauwkeurigheid en combineert een volledig servo-aangedreven mechanisme met pick & place-automatisering voor hogere efficiëntie en probleemloze invoer. Een geïntegreerd end-to-end systeemontwerp met meerdere robotvoedingsstations en dieptrekblisterverpakkingen voor ampullen, injectieflacons en spuiten.

Technische kenmerken Gravity Blister Packing Machine

 • Output (Max): 240 blisters/min
 • Werkingswijze: dubbele rijstrook
 • Afdichtingsprincipe: plaatafdichting:
 • Lengte blisterverpakking (max.): 252 mm
 • Breedte blisterverpakking (max.): 158 mm
 • Vooruitgang (maximaal): 160 mm
 • Blistervormingsdiepte (max.): 35 mm
 • Thermovormend materiaal: PVC / Duplex / Triplex / PP / COC / APET / PETG / polystyreen enz.
 • Dekselmateriaal: aluminiumfolie / papier van medische kwaliteit / TY VAC / papierfolielaminaat / PVC / huisdier
 • Machinevormsnelheid (max.): 40 cycli/min
 • Machine snijsnelheid (max): 40 cycli/min
 • PVC-filmbreedte (max.): 260 mm
 • Alu Folie Breedte (Max): 258mm
 • Gewicht: 3200kg

Accupack

Accupack Engineering Private Limited is het grootste bedrijf in farmaceutische productieoplossingen in Azië. Met een ervaring van meer dan 20 jaar erkent Accupack dat tijd en kosten een cruciale rol spelen als het gaat om het voldoen aan de toenemende eisen van de klanten van de farmaceutische industrie. Daarom hebben we de industrie opnieuw gedefinieerd met de mogelijkheid om in hun meest efficiënte en geoptimaliseerde vorm te werken via onze oplossingen, waaronder blistermachines, kartonneermachines, software voor operationele intelligentie

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de Gravity Blister Packing Machine

Heeft u vragen over de Gravity of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor de datasheet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gravity Blister Packing Machine” te beoordelen