INFA-POWTRON BKF

Beschrijving

Laadsysteem voor stofvrij laden in tankwagens, open voertuigen, treinwagons of containers met of zonder geïntegreerd patroonfilter (jet-pulse)

Het laadsysteem INFA-POWTRON BKF laadt los, poederachtig of korrelig stortgoed snel en stofvrij in tankwagens, open voertuigen, treinwagons of containers. Een bijzonderheid van de INFA-POWTRON – serie is het geïntegreerde filtersysteem voor het reinigen van met stof beladen lucht van het vulproces. Dit systeem bespaart kosten, omdat afvoerluchtkanalen naar verdere filters of andere periferie niet nodig zijn en het afgescheiden stof wordt direct teruggevoerd naar de productstroom. De BKF is extreem robuust en werkt ook onder extreme omstandigheden (bijv. Buitentemperaturen tot -40 ° C) storingsvrij.

De INFA-POWTRON wordt individueel aangepast aan elke toepassing. Daarnaast worden verschillende parameters in overweging genomen: het getransporteerde product, de gespecificeerde laadcapaciteit, de laadhoogte en speciale klantwensen.

Voor het laden van potentieel explosieve producten wordt speciaal beveiligde elektrische apparatuur (kabellier, sensoren, schakelaars, bedieningselementen etc.) gebruikt, die is goedgekeurd voor de gedefinieerde ATEX-zones, evenals elektrisch geleidend balgmateriaal en een volledige aarding van het systeem.

Standaard ontwerpkenmerken

  • Laadsysteem van zacht staal voor stof, poeder, graan en granulaat, met afzuigventilator en concentrisch geplaatste filterpatronen inclusief pneumatische reinigingsunit
  • Laadvermogen tot 400 t / h, afhankelijk van het product
  • Uitlaatprestaties van de ventilator tot 1.500 m³ / u
  • Elektrische kabellier met reductiemotor en eindschakelaar in tweedraads uitvoering
  • Slappe koordschakelaars voor het aangeven van het aanraken van de vulkegel op de vulaansluiting van de klant
  • Producttoevoer via een lange toevoerbuis voor een stabiele stroom
  • In hoogte flexibel laadgedeelte met binnenste laadbalg of slijtvaste conische secties voor het product. Extra buitenbalg voor het afzuigen van met stof beladen uitlaatlucht en geleiding naar de filterpatronen in de BKF-top
  • Stijf onderste deel met geleidering, afstandsbuis voor het geleiden van het product, vulkegel met rubberen pakking, sluitkegel en niveauschakelaar
  • Eenvoudig vervangen van filterpatronen door het bovenste deel van de laadbalg te laten zakken
  • Laadvermogen tot 400 t / h

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “INFA-POWTRON BKF” te beoordelen