Stofafzuiging van textiel

Stofafzuiging van textiel is heel belangrijk. We sorteren textielstof, respectievelijk textielvezels, voor plantaardige vezels, dierlijke vezels en anorganische vezels. Textielstof ontstaat tijdens de productie van elke stof. Productieprocessen in de textielindustrie kunnen we onderverdelen in twee hoofdgroepen: mechanische bewerkingen (spinnen, weven, breien) en afwerken (natte verwerking, waarbij de belangrijkste nuttige eigenschappen aan textiel worden toegevoegd). 

Ook bij industriële wasserijen vindt aanzienlijke uitstoot van stofdeeltjes plaats, voornamelijk tijdens het droogproces. Het afzuigen en scheiden van textielstof werd opgelost door centrale afzuigkanalen, die in de vloer zijn geplaatst en de lucht naar de stofkamers leiden. Er werd stof afgescheiden en de lucht werd naar buiten afgevoerd. Bent u opzoek naar een Stofafzuiging van textiel? Neem dan contact met ons op.

Voor het filteren of scheiden van textielstof kunnen we geen conventionele filterunits gebruiken omdat textielvezels de neiging hebben om samen te klonteren en een deken te vormen. In een conventionele filtereenheid zouden klonten textielvezels de ruimte tussen de filterelementen vullen en de filtereenheid permanent verstoppen. Textielstof wordt afgescheiden door roterende filters met continue regeneratie van de filtertrommel door het afzuigsysteem.

Stofafzuiging voor textiel koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u een stofafzuiging van textiel nodig? Laten we dan samenwerken.

Onze ontwerpers bereiden graag een project of studie voor voor een specifieke opdracht. Neem contact met ons op om onze samenwerking te starten.