Multi-tip tooling voor tabletpersen

Multi-tip tooling toegepast door ADAMUS SA is een kosteneffectieve manier om de capaciteit van geproduceerde tabletten aanzienlijk te vergroten zonder te investeren in de nieuwe tabletpersen door het verminderen van:

  • arbeidskosten
  • onderhoudskosten
  • investeringskosten
  • energiekosten

Multi-tip tooling is beschikbaar in twee verschillende configuraties:

  • montage constructie – composiet
  • solide constructie – monoblock 

De keuze tussen deze twee opties hangt af van de toepassing, de wensen van de klant, de interne reinigingsprocedures en de technische haalbaarheid (de tabletafmetingen en het aantal tips).

Door gebruik te maken van gereedschap met meerdere punten, zou het aantal tabletten dat per revolveromwenteling wordt geproduceerd theoretisch het veelvoud moeten zijn van het aantal punten in de pons. Echter, vanwege de iets lagere revolversnelheid in verband met de noodzaak om meer matrijsgaten te vullen, kan de werkelijke capaciteit soms lager zijn. Afhankelijk van de producteigenschap kan de gemeten capaciteitstoename variëren, maar de gemiddelde waarden zijn ca. 1.5 voor dubbelpuntgereedschappen, 2.8 voor vierpuntsgereedschappen en 4.5 voor zespuntsgereedschappen.

Multi-tip tooling koopt u natuurlijk bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over Multi-tip tooling

Heeft u vragen over de Multi-tip tooling of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.