By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Industriële stofzuigers van gerenommeerde fabrikanten

Dextools is dé specialist op het gebied van professionele en industriële ontstoffing. Naast leverancier van topkwaliteit industriële stofzuigers van gerenommeerde fabrikanten in Europa, leveren wij ook maatwerkoplossingen voor elk stofprobleem. Op zoek naar een oplossing voor uw stofprobleem? Dextools levert diverse zuigoplossingen voor elk type stof en materiaal. Wilt u bijvoorbeeld, grof stof, fijnstof, asbest, explosiegevaarlijk stof, houtmot, vloeistof, olie, spanen, gassen, geuren of dampen afzuigen? Wij leveren het allemaal. Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden!

industriële stofzuigers
industriële stofzuigers

Een industriële stofzuigers voor elke uitdaging.

Elke industrie heeft te maken met vrijkomende stoffen en materialen in productie- en werkomgevingen. Omdat de hoeveelheid stof en het soort stof per industrie erg verschillen, heeft elke industrie een ander soort zuigoplossing nodig.

Dextools beschikt over het breedste assortiment industriële stofzuigers en centrale stofzuigsystemen van Nederland. Zo beschikken wij over machines welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld het opzuigen van asbest, fijnstof, houtmot, kruit, kwartsstof, olie, vloeistof, water en zelfs processierupsen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende aandrijvingen, namelijk: 230 Volt, 380 Volt, op accu, perslucht, Diesel of LPG.

Vergt uw stofprobleem een zwaardere oplossing? Ook dat is geen probleem voor ons. Met een breed assortiment Heavy duty stofzuigers en centrale stofzuigsystemen tot 135 kW, kunnen we ook zuigoplossingen leveren voor de zwaarste reinigingswerkzaamheden.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een industriële stofzuiger?

Naast een industriële robuuste kwaliteit en het beschikken over kwalitatief sterke motoren is nog één ding héél belangrijk bij een industriële stofzuiger: het filter. Het filter fungeert als de longen van de machine. De filters in een grote industriële stofzuiger moeten dan ook toereikend zijn voor het type op te zuigen stof. De filters die wij gebruiken in de machines zijn van zeer hoge industriële kwaliteit en kunnen gespecificeerd worden op het op te zuigen stof. Zo kan een industriële stofzuiger voor het opzuigen van grof stof worden voorzien van een filter in stofklasse L (3 micron). Fijner stof heeft een filter nodig in stofklasse M (1 micron). Als het op te zuigen stof gezondheidsgevaarlijk is, heeft de machine een HEPA H14 veiligheidsfilter (99,995% stoffiltratie) nodig.

Industriële stofzuigers koopt u natuurlijk bij Dextools

Bij het selecteren van industriële stofzuigers is het belangrijk te kijken naar het soort stof dat opgezogen dient te worden en de hoeveelheid daarvan. Op basis van deze gegevens kan een stofzuiger geselecteerd worden welke toereikend is qua zuigvermogen, gewenste hoge prestaties, opslagcapaciteit in liters en het filter. Wilt u advies of een unit aanschaffen neem dan contact met ons op.

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

has been added to the cart. View Cart