Industriële stofzuigers van gerenommeerde fabrikanten

Dextools is dé specialist op het gebied van professionele en industriële ontstoffing. Naast leverancier van topkwaliteit industriële stofzuigers van gerenommeerde fabrikanten in Europa, leveren wij ook maatwerkoplossingen voor elk stofprobleem. Op zoek naar een oplossing voor uw stofprobleem? Dextools levert diverse zuigoplossingen voor elk type stof en materiaal. Wilt u bijvoorbeeld, grof stof, fijnstof, asbest, explosiegevaarlijk stof, houtmot, vloeistof, olie, spanen, gassen, geuren of dampen afzuigen? Wij leveren het allemaal. Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden!

industriële stofzuigers
industriële stofzuigers

Een industriële stofzuigers voor elke uitdaging.

Elke industrie heeft te maken met vrijkomende stoffen en materialen in productie- en werkomgevingen. Omdat de hoeveelheid stof en het soort stof per industrie erg verschillen, heeft elke industrie een ander soort zuigoplossing nodig.

Dextools beschikt over het breedste assortiment industriële stofzuigers en centrale stofzuigsystemen van Nederland. Zo beschikken wij over machines welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld het opzuigen van asbest, fijnstof, houtmot, kruit, kwartsstof, olie, vloeistof, water en zelfs processierupsen. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende aandrijvingen, namelijk: 230 Volt, 380 Volt, op accu, perslucht, Diesel of LPG.

Vergt uw stofprobleem een zwaardere oplossing? Ook dat is geen probleem voor ons. Met een breed assortiment Heavy duty stofzuigers en centrale stofzuigsystemen tot 135 kW, kunnen we ook zuigoplossingen leveren voor de zwaarste reinigingswerkzaamheden.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een industriële stofzuiger?

Naast een industriële robuuste kwaliteit en het beschikken over kwalitatief sterke motoren is nog één ding héél belangrijk bij een industriële stofzuiger: het filter. Het filter fungeert als de longen van de machine. De filters in een grote industriële stofzuiger moeten dan ook toereikend zijn voor het type op te zuigen stof. De filters die wij gebruiken in de machines zijn van zeer hoge industriële kwaliteit en kunnen gespecificeerd worden op het op te zuigen stof. Zo kan een industriële stofzuiger voor het opzuigen van grof stof worden voorzien van een filter in stofklasse L (3 micron). Fijner stof heeft een filter nodig in stofklasse M (1 micron). Als het op te zuigen stof gezondheidsgevaarlijk is, heeft de machine een HEPA H14 veiligheidsfilter (99,995% stoffiltratie) nodig.

Industriële stofzuigers koopt u natuurlijk bij Dextools

Bij het selecteren van industriële stofzuigers is het belangrijk te kijken naar het soort stof dat opgezogen dient te worden en de hoeveelheid daarvan. Op basis van deze gegevens kan een stofzuiger geselecteerd worden welke toereikend is qua zuigvermogen, gewenste hoge prestaties, opslagcapaciteit in liters en het filter. Wilt u advies of een unit aanschaffen neem dan contact met ons op.

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl