By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Dextools procestechniek

Dextools procestechniek is de specialist in vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken. Maar wat is procestechniek nou precies? In een fabriek wordt stap voor stap van één of meerdere grondstoffen een product gemaakt. Dit noemen we een proces, vandaar de naam procestechniek. Bijna alles om ons heen is gemaakt door procestechnieken: frisdrank, telefoon, benzine, koekjes, boeken, kaas, glas, bier ga zo maar door. Een leven zonder procestechnieken is ondenkbaar!

Deze procestechnieken, ook wel procesindustrie of maakindustrie genoemd, is erg gevarieerd en omvat een aantal verschillende bedrijfstakken: levensmiddelenindustrie, textielindustrie, lederindustrie, papierindustrie, aardolie-industrie, chemische industrie en de rubber- en kunststofindustrie. Procesindustrie is dus de vervaardiging op industriële schaal van producten, waarbij voornamelijk gebruikgemaakt wordt van chemische, biochemische, mechanische en/of fysische processen.

WAAROM KLANTEN VOOR ONS KIEZEN?

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools, levert en onderhoudt proces installaties. Deze installaties hebben als doel om uw proces probleem te verbeteren. Om tot dit ontwerp of optimalisatie te komen, fungeren wij als serieuze sparringspartner of als project manager Nu is het makkelijker om de beste kwaliteit diensten te hebben. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, verbeteren we voortdurend en maken we onze belofte waar. We houden onze diensten voortdurend in de gaten.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

has been added to the cart. View Cart