Betrouwbaarheid is essentieel bij het verwerken van agro, hout of recyclingproducten. De slimme luchtfilters van Dextools houden uw fabriek schoon, gezond en veilig voor non-stop prestaties. Zoekt u een stofafzuiging, bekijk bij ons de mogelijkheden.

Zakfilter INFA-JET AJN met pneumatische jetpulsreiniging

De slimme oplossingen van Dextools houden uw agro fabriek schoon, gezond en veilig voor non-stop prestaties. Wij helpen u met het integreren van afvalbeheer in uw fabriek door middel van stofafzuiging! Windzifting verwijdert stof en losse afvalstoffen en zorgt tegelijkertijd voor een reinigend effect op uw agro product. Modesta integreert windzifting en transportoplossingen in uw agro fabriek. Onze installaties voldoen aan de lokale vereisten, evenals de CE-, ATEX regelgeving.

Word een filterexpert met onze stofafzuigsystemen.

Bij het kiezen van een luchtfilter komt veel kijken. Van het begrijpen hoe een luchtfilter werkt tot het ontcijferen van de gangbare termen die gebruikt worden in de filtratie-industrie. Daarom hebben we de volgende luchtfiltergids samengesteld om u te helpen begrijpen waar u naar op zoek moet zijn en om het beste filter voor u te vinden. Het volgende geeft het type vragen weer waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van een luchtfilter.

Toepassing
Waar wordt het filter voor gebruikt?

Welke verontreinigingen moeten worden gescheiden?
De grootte en het type verontreinigingen waarmee het filter moet omgaan, zijn belangrijke factoren in de geschiktheid van elk filter.

Filtratieniveau (netheid) vereist
Dit zou een van uw eerste overwegingen moeten zijn bij het selecteren van een filter. U moet een efficiëntie kiezen die een schoon genoeg omgeving voor uw toepassing biedt en tegelijkertijd een acceptabele drukval garandeert. We kunnen een volledige consultancyservice leveren om ervoor te zorgen dat u de juiste balans krijgt tussen efficiëntie en drukval om de output van uw proces te maximaliseren.

Voorwaarden van de omgeving
Binnen elk van onze productreeksen is elk afzonderlijk filter ontworpen voor specifieke doeleinden, en de omgeving waarin het filter zal werken, is een belangrijke overweging en differentiatiefactor. Moet het filter bestand zijn tegen hoge temperaturen? Wordt het filter in een vochtige, vochtige atmosfeer geplaatst? In dat geval moeten specifieke productvarianten worden geselecteerd.

Moet het filter aan het einde van zijn levensduur worden verbrand?
Als het filter wordt gebruikt om giftige of schadelijke stoffen te scheiden, moet het doorgaans worden vernietigd door verbranding. Zorg er in dit geval voor dat u een filter kiest dat geen metalen onderdelen bevat en dus gemakkelijker kan worden verbrand.

Welk niveau van drukval is acceptabel?
Voor bepaalde toepassingen is de drukval van een filter van cruciaal belang voor de prestaties van het hele systeem. In andere toepassingen is het echter niet zo belangrijk. Welk effect heeft het gebruik van een filter met een hogere drukval op uw systeem?

Hoeveel stof moet het filter verzamelen?
Wordt uw filter blootgesteld aan een hoog deeltjesgehalte? Heeft u een filter nodig met een lange levensduur? Zo ja, dan is een zakfilter misschien beter dan een paneelfilter en een compact filter misschien nog wel beter.

Welke maat filter heb je nodig?
We produceren een reeks standaardformaten die veel worden gebruikt in de branche, maar met veel van onze producten kunnen we ook aangepaste formaten produceren die passen bij uw systeem.

Heeft u een filterframe of behuizing nodig?
Om ervoor te zorgen dat uw filter optimaal presteert, hebt u mogelijk een filterframe of behuizing nodig. Wij leveren tal van producten die u de ideale oplossing bieden.

Contact

Heeft u vragen over stofafzuiging neem dan vrijblijvend contact met ons op.