Betrouwbare stofafzuiging voor top prestaties

Betrouwbaarheid is essentieel bij het verwerken van agro, hout of recyclingproducten. De slimme luchtfilters van Dextools houden uw fabriek schoon, gezond en veilig voor non-stop prestaties. Zoekt u een stofafzuiging, bekijk bij ons de mogelijkheden.

Zakfilter INFA-JET AJN met pneumatische jetpulsreiniging

De slimme oplossingen van Dextools houden uw agro fabriek schoon, gezond en veilig voor non-stop prestaties. Wij helpen u met het integreren van afvalbeheer in uw fabriek door middel van stofafzuiging! Windzifting verwijdert stof en losse afvalstoffen en zorgt tegelijkertijd voor een reinigend effect op uw agro product. Modesta integreert windzifting en transportoplossingen in uw agro fabriek. Onze installaties voldoen aan de lokale vereisten, evenals de CE-, ATEX regelgeving.

Word een filterexpert met onze stofafzuigsystemen.

Bij het kiezen van een luchtfilter komt veel kijken. Van het begrijpen hoe een luchtfilter werkt tot het ontcijferen van de gangbare termen die gebruikt worden in de filtratie-industrie. Daarom hebben we de volgende luchtfiltergids samengesteld om u te helpen begrijpen waar u naar op zoek moet zijn en om het beste filter voor u te vinden. Het volgende geeft het type vragen weer waarmee u rekening moet houden bij het selecteren van een luchtfilter.

Een stofafzuiging koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Heeft u vragen over stofafzuiging neem dan vrijblijvend contact met ons op.