Krachtige extractie bij voedselverwerkende bedrijven is erg belangrijk om een ​​schone werkomgeving te garanderen. Het stof dat vrijelijk wordt verspreid in de ruimte van productielijnen kan een bron zijn van onzuiverheden en bacteriën, die bij de voedselproductie volkomen ongewenst zijn. Afzettingen van voedselstof in de hoeken van de productielijn kunnen een explosieve omgeving creëren, wat een gevaar betekent voor productiemedewerkers. De belangrijkste toepassingen van de extractie van voedselbewerkingen zijn suikerstofafzuiging, meelstofafzuiging, extractie bij de productie van specerijen en extractie van productverpakkingen. De meest voorkomende toepassing van extractie van voedselbewerkingen is de extractie van materiaalweegpunten en mengbunkers.

De extractie van de voedselbewerking is mogelijk centraal op te lossen met behulp van een centrale filterunit en leidingen naar individuele ontstoffingslocaties. Lokale stofbronnen kunnen worden afgevoerd met behulp van kleine lokale filterunits. De filtratie-units verschillen naargelang het gescheiden materiaal wordt gebruikt voor verder gebruik in de voedselproductie of in het afval terechtkomt. De filterunits en complete uitlaatsystemen die wij produceren, leveren wij in RVS uitvoering met de mogelijkheid tot reiniging en desinfectie van de uitlaatpijp.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact