Filterzakken voor afzuiginstallatie / stofafzuiging of zakkenfilters

Filterzakken ook wel filter elementen genoemd zijn aan slijtage onderhevig en het is belangrijk om deze tijdig te vervangen. Hierdoor blijven de medewerkers en het milieu optimaal beschermd en wordt beschadiging van de afzuiginstallatie voorkomen. Filterzakken en filterelementen zijn echter vaak duur indien deze bij de leverancier worden aangeschaft. Dextools levert kwalitatief hoogwaardige vervangingsfilters tegen gunstige prijzen. Soms zijn dit originele filters en ook kunnen dit alternatieve filterelementen zijn. U kunt vaak veel geld besparen. Vraag naar onze mogelijkheden.

zakkenfilters
Dextools voor stofafzuiging, bulkhandling en verpakkingssystemen.
filterzakken

Filterzakken geschikt voor de toepassing

Elke filterinstallatie is ontworpen voor een specifiek doel en hierop zijn de filterzakken afgestemd. Het is derhalve zaak om bij vervanging de juiste vervangingsfilters in te zetten. Dit vereist deskundigheid; niet alle vervangingsfilters zijn van dezelfde kwaliteit en geschikt voor uw toepassing. Vraag Dextools om informatie over uw filtersysteem

Filterelementen of filterzakken vervanging

Dextools levert zowel originele als alternatieve filters ter vervanging van versleten filters die vervangen dienen te worden. Voor de goede werking van een afzuiginstallatie met een filterunit is het belangrijk dat de filters in goede staat verkeren. Dit betekent enerzijds dat een goede filtratie wordt gerealiseerd van het stof dat wordt afgezogen en anderzijds dat de filterweerstand niet te hoog is. Een te hoge filterweerstand kan namelijk resulteren in een verminderde afzuigcapaciteit waardoor de werking van de afzuiging onvoldoende kan worden. Bovendien geeft een hoge filterweerstand een verhoogd energieverbruik van de ventilator.

Het is dus zaak de filters tijdig te vervangen. Als alternatief voor de vaak dure originele filters, kan Dextools in veel gevallen goedkopere alternatieven aanbieden zonder dat aan kwaliteit wordt ingeleverd.

Ons brede pakket aan zakkenfilters

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen.

Dextools levert o.a. filters voor de Nederman Filtermax, Plymovent SCS, verschillende patronenfilters voor de vele aanbieders hiervan ( o.a. Sult, Donaldson, Sideros, Tama) en slangenfilters voor o.a. houtmot afzuigunits.

Dextools, de marktleider in de filtertechniek

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Neem gerust contact op met vragen over filterzakken voor afzuiginstallatie

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.