By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Filterzakken voor afzuiginstallatie / stofafzuiging of zakkenfilters

Filterzakken ook wel filter elementen genoemd zijn aan slijtage onderhevig en het is belangrijk om deze tijdig te vervangen. Hierdoor blijven de medewerkers en het milieu optimaal beschermd en wordt beschadiging van de afzuiginstallatie voorkomen. Filterzakken en filterelementen zijn echter vaak duur indien deze bij de leverancier worden aangeschaft. Dextools levert kwalitatief hoogwaardige vervangingsfilters tegen gunstige prijzen. Soms zijn dit originele filters en ook kunnen dit alternatieve filterelementen zijn. U kunt vaak veel geld besparen. Vraag naar onze mogelijkheden.

zakkenfilters
Extractie-van-recyclingactiviteiten-1
filterzakken

Filterzakken geschikt voor de toepassing

Elke filterinstallatie is ontworpen voor een specifiek doel en hierop zijn de filterzakken afgestemd. Het is derhalve zaak om bij vervanging de juiste vervangingsfilters in te zetten. Dit vereist deskundigheid; niet alle vervangingsfilters zijn van dezelfde kwaliteit en geschikt voor uw toepassing. Vraag Dextools om informatie over uw filtersysteem

Filterelementen of filterzakken vervanging

Dextools levert zowel originele als alternatieve filters ter vervanging van versleten filters die vervangen dienen te worden. Voor de goede werking van een afzuiginstallatie met een filterunit is het belangrijk dat de filters in goede staat verkeren. Dit betekent enerzijds dat een goede filtratie wordt gerealiseerd van het stof dat wordt afgezogen en anderzijds dat de filterweerstand niet te hoog is. Een te hoge filterweerstand kan namelijk resulteren in een verminderde afzuigcapaciteit waardoor de werking van de afzuiging onvoldoende kan worden. Bovendien geeft een hoge filterweerstand een verhoogd energieverbruik van de ventilator.

Het is dus zaak de filters tijdig te vervangen. Als alternatief voor de vaak dure originele filters, kan Dextools in veel gevallen goedkopere alternatieven aanbieden zonder dat aan kwaliteit wordt ingeleverd.

Ons brede pakket aan zakkenfilters

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen.

Dextools levert o.a. filters voor de Nederman Filtermax, Plymovent SCS, verschillende patronenfilters voor de vele aanbieders hiervan ( o.a. Sult, Donaldson, Sideros, Tama) en slangenfilters voor o.a. houtmot afzuigunits.

Dextools, de marktleider in de filtertechniek

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de filtertechniek te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste stof afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.  

Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Neem gerust contact op met vragen over filterzakken voor afzuiginstallatie

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.

has been added to the cart. View Cart