Infastaub stoffiltersystemen voor gummyberen

Ieder kind kent gummyberen. Maar tot de iconische favoriete snack voor jong en oud in de verpakking zit, heeft het fruitgom een ​​aantal productiestappen doorlopen. Infastaub levert stoffiltersystemen hiervoor!

Het hart van de productie is de zogenaamde Mughal-plant, aan het einde waarvan de gummyberen op de lopende band vallen.

Eerst wordt een fruitgommengsel in een gipsvorm gegoten die vooraf met zetmeel is gepoederd. Daarna moeten de gummyberen volledig stollen. Vervolgens worden de poederdozen omgedraaid en valt de inhoud op een trillende zeef. De gummyberen worden gevangen en het zetmeelpoeder valt door de zeef. Nog klevend zetmeelpoeder wordt door borstelen en afblazen van de gummibeertjes verwijderd. Voor het ontstoffen van dit poederstation en de gevormde poederdroger gebruikt de toonaangevende fabrikant van fruitgums drukvaste zakfilters van Infastaub in heel Europa. 

Stoffiltersystemen koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie over een stoffiltersystemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.