Breed assortiment filtertechniek

Het filteren van lucht is een zeer breed vakgebied waarin wij ons vooral richten op de industriële toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn nevel, stof, rook en dampen die vrijkomen bij industriële processen. Denk hierbij aan slijpbanken, CNC bewerkingscentra, kunstofproductie of recycling, maar ook vernevelingsinstallatie in bakkerijen. Bekijk hieronder de filtertechniek mogelijkheden.

Filtertechniek filterunits

Het programma filtertechniek omvat met perslucht gereinigde filters, vibratie gereinigde filters en dispoable filters voor luchthoeveelheden van 500m³ / h tot 35.000m³ / h.

Let ook op het assortiment olienevelafscheiders en voorafscheiders met vonkenvanger en een groot uitrustingsprogramma, waardoor zeer flexibele oplossingen mogelijk zijn. Dextools-units zijn zo geconstrueerd dat eenvoudige installatie en bediening en efficiënte filtratie de belangrijkste kenmerken zijn.

Filtertechniek ventilatoren

Het programma bevat ventilatoren van 0,37 kW tot 45 kW en drukgebieden van 1.500 Pa tot 30.000 Pa. Wij leveren ventilatoren met open en gesloten ventilatorwielen en bijbehorende geluidsschermen en armaturen.

Dextools-ventilatoren zijn zeer geschikt voor het transport van meer of minder vervuilde lucht tot 200 ° C. Ook zijkanaalventilatoren maken deel uit van het programma.

Mobiele units met afzuigarmen

Mobiele filterunits omvatten afzuigarmen op wielen, ventilator in mobiele versies en filterunits op wielen in verschillende versies. De groep omvat nog meer hoogvacuümunits met filter in mobiele versies.

Alle hierboven genoemde producten kunnen met voordeel worden toegepast op wisselende werkplekken, bijvoorbeeld installatie- en servicetaken, waar ze kunnen worden aangesloten op de centrale afzuiging.

Afzuigarmen

Groot programma binnen afzuigarmen, slanghaspels en afzuigkanalen, waarbij alle producten bedoeld zijn voor afzuiging uit een beperkte ruimte. De producten zijn met name geschikt voor het afzuigen van lasrook, dampen en hinderlijke gassen.

We benadrukken dat de componenten ergonomisch doordacht zijn ontworpen, gebruiksvriendelijk zijn, een lange levensduur hebben en minimaal onderhoud.

De afzuigarmen zijn verkrijgbaar in diameters tussen ø50mm en ø200mm en in lengtes tussen 1m en 9m. De groep bevat ook slanghaspels en een grote keuze aan uitlaatmondstukken voor oa de auto-industrie.

Dextools filtertechniek

Ons breed pakket aan proces techniek en filtertechniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen. Bekijken hieronder de afdelingen van Dextools. Als er vragen zijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.