By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Werkplaats stofafzuiging voor een schone en stofvrije werkplek

Waarom is werkplaats stofafzuiging belangrijk? In werkplaatsen wordt veel stof gecreëerd. Veelal worden deze stoffen niet of slecht afgezogen, waardoor de werkomgeving wordt vervuild en medewerkers in ongezonde ruimtes werken. Wanneer deze rond dwarrelende stoffen in de lucht niet veilig worden afgezogen, verhoogd dit de gezondheidsrisico’s van uw medewerkers. Afzuiging van de werkplaats creëert een gezonde werkomgeving. Het gebruik van stofafzuiging in uw werkplaats zorgt voor meerdere voordelen. Onderstaande ziet u enkele voorbeelden van werkplaats stofafzuiging oplossingen voor een gezonde leefomgeving.

stofafzuiging werkplaats

Werkplaats stofafzuiging

Zo is het mogelijk om met de juiste machines de luchtkwaliteit te verbeteren en zo bijvoorbeeld uitlaatgas afzuiging in de werkplaats te realiseren. Is er veel fijnstof in de werkplaats van hout? Ook dat is mogelijk met de afzuigsystemen van Dextools. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden omtrent mobiele werkplaats afzuiging.

Wat uw wensen ook zijn en wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Dextoosl Nederland bent u aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment werkplaatsstofzuigers is werkplaats afzuiging geen probleem meer!

Dus bent u op zoek naar een werkplaats stofafzuiging? Neem dan contact met ons op.

Mobiele stofafzuiger

Een mobiele stofafzuiger kan eenvoudig worden verplaatst en op meerdere of wisselende werkplekken flexibel worden ingezet voor het afzuigen van (niet explosie gevaarlijke) stofsoorten die vrijkomen bij allerlei werkzaamheden en productieprocessen. 

In vele situaties kan een mobiele afzuiginstallatie een adequate oplossing zijn voor een stof- of dampprobleem. Mobiele afzuigunits worden onder andere gebruikt bij het afzuigen van lasrook en slijpstof. Mobiele stofafzuigers zijn er in vele maten en soorten. Er worden verschillende filtertechnieken toegepast. 

Er zijn veel aanbieders van mobiele afzuigapparatuur. Dit maakt de juiste keuze niet eenvoudig. Dextools helpt door de juiste mobiele stofafzuigers apparatuur aan te bieden die de beste oplossing biedt voor uw situatie. 

Industriële werkplaats stofafzuiging

Op welke wijze kan onze stofafzuiging meerwaarde bieden aan uw werkplaats? Geen werkplaats is dezelfde en dat vraagt om maatwerk in elke fase, van engineering tot installatie en onderhoud. Dextools staat voor een praktische totaaloplossing met maximale winst. Dat ziet u terug in onze hoogwaardige stofafzuiginstallaties met laag energieverbruik, optimale zuigkracht en weinig geluid.

Stofafzuiging-door-metallisatie-van-producten
Extractie-in-de-voedingsindustrie

Welke werkplaats oplossing is geschikt voor mij?

Welke mobiele stofafzuiger het meest geschikt is voor u, hangt onder andere af van de manier waarop u de unit wilt inzetten. Het soort stof/materiaal dat u wilt afzuigen en de hoeveelheid hiervan, is een belangrijke factor bij het selecteren van een mobiele afzuigunit. Zo is er voor het afzuigen van vloeistoffen en sludge een krachtiger vermogen nodig dan voor het afzuigen van fijnstof.

Wanneer u te maken heeft met stoffen of materialen die brand- en explosiegevaarlijk zijn, heeft u een speciaal soort mobiele stofafzuiging nodig. Deze gevaarlijke stoffen dienen te worden afgezogen met een unit welke voldoet aan ATEX richtlijn 114 (voorheen ATEX 95) en zijn erop ingericht dat deze stoffen veilig kunnen worden afgezogen en kunnen worden afgevoerd. Dit wordt gerealiseerd met een speciaal filterpakket bestaande uit de fijnste filters (HEPA H14) welke een filtratiegraad hebben van 99,995%.

Wat u werkplaats stofafzuiging ook zijn wij weten een oplossing

Wat uw wensen ook zijn en wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Dextools Nederland bent u aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment werkplaatsstofzuigers is werkplaats afzuiging geen probleem meer! Dextools levert op maat gemaakte oplossingen voor elk type stofprobleem. Graag kijken wij dan ook samen met u naar een oplossing die aansluit bij uw specifieke bedrijfssituatie en wensen. Met onze expertise bent u verzekerd van een passend advies zodat uw stofprobleem snel verleden tijd is.

Afzuiging-tijdens-slijpen-en-polijsten

Dextools, de marktleider in de industriële stofafzuiging

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de filtertechniek te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste stof afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.

Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Na vele jaren ervaring in uiteenlopende industrieën te hebben opgedaan, weten we wat er nodig is om een schone en veilige werkomgeving te creëren en de geldende wet- en regelgeving na te leven. We bieden oplossingen voor schone lucht die voldoen aan de hoogste eisen en de veranderende behoeften binnen bedrijven. We dragen bij aan de verbetering van de werkomgeving, vermindering van de milieueffecten, terwijl tegelijkertijd een efficiëntere productie wordt gerealiseerd.

Heeft u vragen over de Industriële werkplaats stofafzuiging neem dan contact met ons op

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

LATEST PRODUCTS

has been added to the cart. View Cart