Werkplaats stofafzuiging voor een schone en stofvrije werkplek

Waarom is werkplaats stofafzuiging belangrijk? In werkplaatsen wordt veel stof gecreëerd. Veelal worden deze stoffen niet of slecht afgezogen, waardoor de werkomgeving wordt vervuild en medewerkers in ongezonde ruimtes werken. Wanneer deze rond dwarrelende stoffen in de lucht niet veilig worden afgezogen, verhoogd dit de gezondheidsrisico’s van uw medewerkers. Afzuiging van de werkplaats creëert een gezonde werkomgeving. Het gebruik van stofafzuiging in uw werkplaats zorgt voor meerdere voordelen. Onderstaande ziet u enkele voorbeelden van werkplaats stofafzuiging oplossingen voor een gezonde leefomgeving.

stofafzuiging werkplaats

Werkplaats stofafzuiging

Zo is het mogelijk om met de juiste machines de luchtkwaliteit te verbeteren en zo bijvoorbeeld uitlaatgas afzuiging in de werkplaats te realiseren. Is er veel fijnstof in de werkplaats van hout? Ook dat is mogelijk met de afzuigsystemen van Dextools. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden omtrent mobiele werkplaats afzuiging.

Wat uw wensen ook zijn en wat uw bedrijfssituatie ook is, bij Dextoosl Nederland bent u aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment werkplaatsstofzuigers is werkplaats afzuiging geen probleem meer!

Dus bent u op zoek naar een werkplaats stofafzuiging? Neem dan contact met ons op.

Mobiele stofafzuiger

Een mobiele stofafzuiger kan eenvoudig worden verplaatst en op meerdere of wisselende werkplekken flexibel worden ingezet voor het afzuigen van (niet explosie gevaarlijke) stofsoorten die vrijkomen bij allerlei werkzaamheden en productieprocessen. 

In vele situaties kan een mobiele afzuiginstallatie een adequate oplossing zijn voor een stof- of dampprobleem. Mobiele afzuigunits worden onder andere gebruikt bij het afzuigen van lasrook en slijpstof. Mobiele stofafzuigers zijn er in vele maten en soorten. Er worden verschillende filtertechnieken toegepast. 

Er zijn veel aanbieders van mobiele afzuigapparatuur. Dit maakt de juiste keuze niet eenvoudig. Dextools helpt door de juiste mobiele stofafzuigers apparatuur aan te bieden die de beste oplossing biedt voor uw situatie. 

Extractie-in-de-voedingsindustrie

Welke werkplaats oplossing is geschikt voor mij?

Welke mobiele stofafzuiger het meest geschikt is voor u, hangt onder andere af van de manier waarop u de unit wilt inzetten. Het soort stof/materiaal dat u wilt afzuigen en de hoeveelheid hiervan, is een belangrijke factor bij het selecteren van een mobiele afzuigunit. Zo is er voor het afzuigen van vloeistoffen en sludge een krachtiger vermogen nodig dan voor het afzuigen van fijnstof.

Wanneer u te maken heeft met stoffen of materialen die brand- en explosiegevaarlijk zijn, heeft u een speciaal soort mobiele stofafzuiging nodig. Deze gevaarlijke stoffen dienen te worden afgezogen met een unit welke voldoet aan ATEX richtlijn 114 (voorheen ATEX 95) en zijn erop ingericht dat deze stoffen veilig kunnen worden afgezogen en kunnen worden afgevoerd. Dit wordt gerealiseerd met een speciaal filterpakket bestaande uit de fijnste filters (HEPA H14) welke een filtratiegraad hebben van 99,995%.

Dextools, de marktleider in de industriële stofafzuiging

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over de Industriële werkplaats stofafzuiging neem dan contact met ons op

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

LATEST PRODUCTS

"Dextools, passie voor techniek"

De specialist in het oplossen van complexe proces, verpakking & filter-uitdagingen