Hoe kan je filterpatronen wisselen?

Categorie: Filters

Drie eenvoudige stappen om het filterpatronen te vervangen van uw mobiele stof- en rookafzuiger

  1. Bestel een nieuw filter bij een verkooppunt bij u in de buurt.
  2. Open het apparaat, haal de oude filter eruit en vervang dit met het nieuwe filter.
  3. Monteer de nieuwe filter binnen enkele minuten.

Door de keuze van hoogwaardige filtermaterialen bereiken onze filterzakken lange standtijden met optimale filtratieresultaten.

Ons assortiment aan filterzakken, filterslangen, sterfilters, multifilterzakken en nog veel meer soorten en types worden gefabriceerd met behulp van de nieuwste, computerondersteunende confectietechnologie, precies passend voor alle soorten ontstoffingssystemen (perslucht, spoellucht, of mechanische reinigingssystemen).

Filterramen

Filterramen zijn in diverse uitvoeringen, afmetingen en materialen leverbaar zoals RVS, verzinkt of gecoat. Er zijn in de loop der jaren diverse ontwikkelingen op het gebied van persluchtverbruik en de effectiviteit van het reinigen van de filterenveloppen welke behoorlijk vooruitstrevend zijn te noemen. Door het gebruik van speciaal ontwikkelde venturi openingen wordt de reinigingseffectiviteit van het filtermedium behoorlijk vergroot.

Dextools voor al uw filterpatronen

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de filtertechniek te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste stof afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.

Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en perslucht en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmenafzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Ook bieden wij voor diverse merken de filterzakken / patronen. Daarbij kunnen wij ook het onderhoud verzorgen.

“Door middel van onze producten en ons advies ontzorgen we u graag op het gebied van ontstoffing en luchtbehandeling. Samen met onze verkoopadviseurs en servicemonteurs zijn we altijd klantgericht op zoek naar oplossingen en verbeteringen.”

Geef een antwoord