Wat zijn afzuigarmen?

Categorie: Afzuigunits

De afzuigarmen worden gemonteerd aan het plafond, de wand of aan de tafel. De afzuigarmen zijn een prima oplossing voor het afzuigen van lasrook, soldeerdamp en heel veel plaatselijke stofproblemen.

Lasrookafzuiging, stofafzuiging en uitlaatafzuiging direct bij de bron met één van de vele Dextools oplossingen beschemt uw werknemers, uw productie en het milieu tegen schadelijk stof en rook.

Afzuigarmen kopen doe je bij Dextools

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de filtertechniek te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste stof afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.

Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en perslucht en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmenafzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Ook bieden wij voor diverse merken de filterzakken / patronen. Daarbij kunnen wij ook het onderhoud verzorgen.

“Door middel van onze producten en ons advies ontzorgen we u graag op het gebied van ontstoffing en luchtbehandeling. Samen met onze verkoopadviseurs en servicemonteurs zijn we altijd klantgericht op zoek naar oplossingen en verbeteringen.”

Geef een antwoord