Categorie: Procestechniek

Multiheadwegers zijn een snelle, nauwkeurige en betrouwbare weegmachines, die gebruikt worden voor het verpakken van zowel food als non-food producten.

Multiheadwegers werden in eerste instantie gebruikt voor het wegen van bepaalde groenten. Het gebruik ervan breidde zich exponentieel uit in de jaren zeventig en tachtig toen ze werden toegepast bij het snel wegen van snacks en zoetwaren in zakken. Wat cherrytomaatjes en chips gemeen hadden, was dat ze gemakkelijk door de machine en in de verpakking stroomden, met niet meer aanmoediging dan de zwaartekracht en een matig trillingsniveau van de feeders. Sindsdien zijn de nauwkeurigheid en relatieve snelheid uitgebreid naar veel producten die in de begindagen van de technologie als moeilijk te hanteren zouden zijn beschouwd.

De multiheadwegers zijn uitgevonden en ontwikkeld door Ishida in de jaren 70 en gelanceerd in de voedingsindustrie over de hele wereld. Tegenwoordig is dit soort machines, dankzij zijn hoge snelheid en nauwkeurigheid, wijdverbreid in de verpakkingsindustrie en wordt het wereldwijd door een aantal fabrikanten geproduceerd. Sommige fabrikanten bieden complete verpakkingslijnen aan en integreren de multiheadweger met andere verpakkingsmachines , variërend van zakkenmakers (inclusief Vertical Form Fill en Seal zakkenmakers ) tot traysealers en inspectiesystemen.

Toonaangevende multiheadwegers voor uw productielijn. Krijg toegang tot ongeëvenaarde snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie bij het wegen met meerdere koppen, met behoud van de hoogste niveaus van kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies uit het breedst beschikbare assortiment weegoplossingen voor uw toepassing. Creëer volledige lijnoplossingen met zowel stroomopwaartse als stroomafwaartse apparatuur, waaronder invoersystemen, verpakkingsmachines en kwaliteitscontroleapparatuur.

Meer informatie over de miltiheadwegers of verpakkingsmachine vindt u bij procestechniek.