Horizontale flowpacker met persing LZ330

Categorie:

Beschrijving

Horizontale flowpacker met persing LZ330

De Horizontale flowpacker met persing LZ330 is ontworpen voor het persen en verpakken van samengeperste goederen in de zakken. De benodigde hoeveelheid goederen wordt vervolgens geperst en verpakt. De machine is geschikt voor het verpakken van blaaspapierisolatie, stro, hooi, zaagsel, houtkrullen, PET-flessen, afval.

technische parameters
zakvolume (liter) tot 80
output * (zakken / min.) maximaal 5
volume weegbunker (liter) 330
zak hoogte (mm) 330
zakbreedte 400
zak lengte tot 600
stroomvoorziening 400V / 50Hz (N – PE, PEN)
vermogen zonder vuller (kW) 35
luchtdruk (MPa) 0,5 – 0,8 MPa
luchtverbruik bij 0,1 MPa (liter / zak) tot 140
geluid (dB) tot 79
machinegewicht (kg) 3800
afmetingen bxlxh (mm) 3800 x 8700 x 3150

* De output is afhankelijk van de grootte van de zak, het soort goederen en de capaciteit van het gebruikte vulmiddel.

DEXTOOLS, DE JUISTE VERPAKKINGSMACHINES VOOR FOOD & NON-FOOD.

Wanneer u kiest voor Dextools, kiest u voor een combinatie van kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Onze ervaren medewerkers hebben aandacht voor uw rendement en halen samen met u meer uit uw verpakkingsprocessen. Voorafgaand aan elke oplossing die we adviseren, proberen we boven tafel te krijgen waar het echt om gaat. Zo kunnen we u op de juiste manier helpen, of het nu gaat om advies, service of verkoop. Dextools is een no-nonsense bedrijf waar u als klant centraal staat. Indien gewenst ontzorgen we u gedurende het hele traject: van het eerste contact tot en met levering en onderhoud.

Onze relaties waarderen onze betrokkenheid. Keer op keer roepen klanten ons uit de tot beste verpakkingsmachineleverancier. Dat maakt ons trots en het sterkt ons in het idee dat we bezig moeten blijven met de dag van morgen.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Horizontale flowpacker met persing LZ330” te beoordelen