By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Filterunit voor afzuigtoepassing van stof

Een filterunit is compact reinigbare stoffilter. Met een vangpercentage van meer dan 99,9 %. Met of zonder geïntegreerde ventilator al dan niet in geluidbox. Het programma omvat met perslucht gereinigde filters, vibratie gereinigde filters en dispoable filters voor luchthoeveelheden van 500m³ / h tot 35.000m³ / h. Na een maximale draaitijd van 4 uur moet het filter met stilstaande ventilator worden schoongeslingerd. Ook is automatische reiniging mogelijk waarbij dit wordt verzorgd zodra de ventilator is uitgeschakeld. De filterunits zijn zo geconstrueerd dat eenvoudige installatie en bediening en efficiënte filtratie de belangrijkste kenmerken zijn.

Extractie-van-recyclingactiviteiten-1
FILTERUNIT VOOR AFZUIGTOEPASSING VAN STOF
filterunit en ATEX

Oplossingen in stofafzuiging

Dextools helpt bij het creëren van een duurzame werk- en leefomgeving door op een makkelijke manier toegang te bieden tot oplossingen in de industriële stofafzuiging. Wij leveren alle componenten voor stofafzuiging, filtratie en ventilatie als een one-stop-shop. Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Een filterunit in elke industrie

In de afgelopen jaren hebben we, samen met onze partners, een schat aan ervaringen vergaard als het gaat om het leveren van oplossingen in de stofafzuiging en ventilatie, voor een breed scala aan sectoren. Bij elke sector zijn wij bekend met de specifieke eisen en geldende regels en wetgeving. Dextools voor elke industrie een filterunit.

Wij geven onze klanten de nodige technische ondersteuning en adviseren hen welke producten zij nodig hebben om tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Dit omvat dikwijls cruciale doorontwikkelingen en het uitwerken van prototypes. 

Filterunit en ATEX

ATEX staat voor AT mosphere EX plosible, wat in het Nederlands “explosieve atmosfeer” betekent.

Dextools Nederland heeft de filterunit die voldoen aan de ATEX-richtlijn (2014/34 / EU) voor de categorieën 1, 2 en 3, waarbij de zones 0, 1 en 2 van toepassing zijn op GAS, en de zones 20, 21 en 22 betrekking hebben op STOF .

De wetgeving voor de explosieve concentratie van stof of gas heeft als doel dat machines die met stof of gas werken en samen met lucht een potentieel explosieve atmosfeer kunnen vormen, moeten worden beveiligd tegen het risico van een mogelijke explosie.

Filterunits van Dextools

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de filtertechniek te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste stof afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk.

Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. .

Heeft u vragen over een filterunit? Neem dan contact met ons op

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.

has been added to the cart. View Cart