Filterunit voor afzuigtoepassing van stof

Een filterunit is compact reinigbare stoffilter. Met een vangpercentage van meer dan 99,9 %. Met of zonder geïntegreerde ventilator al dan niet in geluidbox. Het programma omvat met perslucht gereinigde filters, vibratie gereinigde filters en dispoable filters voor luchthoeveelheden van 500m³ / h tot 35.000m³ / h. Na een maximale draaitijd van 4 uur moet het filter met stilstaande ventilator worden schoongeslingerd. Ook is automatische reiniging mogelijk waarbij dit wordt verzorgd zodra de ventilator is uitgeschakeld. De filterunits zijn zo geconstrueerd dat eenvoudige installatie en bediening en efficiënte filtratie de belangrijkste kenmerken zijn.

Dextools voor stofafzuiging, bulkhandling en verpakkingssystemen.
FILTERUNIT VOOR AFZUIGTOEPASSING VAN STOF
filterunit en ATEX

Oplossingen in stofafzuiging

Dextools helpt bij het creëren van een duurzame werk- en leefomgeving door op een makkelijke manier toegang te bieden tot oplossingen in de industriële stofafzuiging. Wij leveren alle componenten voor stofafzuiging, filtratie en ventilatie als een one-stop-shop. Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Een filterunit in elke industrie

In de afgelopen jaren hebben we, samen met onze partners, een schat aan ervaringen vergaard als het gaat om het leveren van oplossingen in de stofafzuiging en ventilatie, voor een breed scala aan sectoren. Bij elke sector zijn wij bekend met de specifieke eisen en geldende regels en wetgeving. Dextools voor elke industrie een filterunit.

Wij geven onze klanten de nodige technische ondersteuning en adviseren hen welke producten zij nodig hebben om tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Dit omvat dikwijls cruciale doorontwikkelingen en het uitwerken van prototypes. 

Filterunit en ATEX

ATEX staat voor AT mosphere EX plosible, wat in het Nederlands “explosieve atmosfeer” betekent.

Dextools Nederland heeft de filterunit die voldoen aan de ATEX-richtlijn (2014/34 / EU) voor de categorieën 1, 2 en 3, waarbij de zones 0, 1 en 2 van toepassing zijn op GAS, en de zones 20, 21 en 22 betrekking hebben op STOF .

De wetgeving voor de explosieve concentratie van stof of gas heeft als doel dat machines die met stof of gas werken en samen met lucht een potentieel explosieve atmosfeer kunnen vormen, moeten worden beveiligd tegen het risico van een mogelijke explosie.

Filterunits van Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Heeft u vragen over een filterunit? Neem dan contact met ons op

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.