Hoe werkt een Big bag losstation

Categorie: Bulkhandeling

Standaard is big bag losstation rust met een statisch veiligheidsframe waarop bag rust. Onze veilige variant met wiebelframe, ook wel massageframe genoemd, lost het probleem van brugvorming op en draagt bij aan een goede beheersing van de productstromen.

Een doordacht ontwerp is echter nog geen garantie voor succes. Dankzij onze kennis over schroeftransport kunnen klanten rekenen op een naadloze integratie van losstation en schroef. Op één inkoopadres van deze twee en op één aanspreekpunt voor vragen over doseren, lossen en transport van poeders, korrels en granulaten.

Optie voor een big bag losstation

Met aanpassingen en diverse opties zoals een big bag massageframe is er voor iedere situatie en omgeving een oplossing. Eerst bepalen we samen met onze klant de gewenste uitvoering. Maatwerk is ook mogelijk. Daarna bespreken we de specificaties, wensen en eisen. Zoals hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het big bag losstation. Of er sprake is van moeilijk stromend product. Of van explosiegevoeligheid (Atex).” 

Dextools Procestechniek

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een Big bag losstation binnen uw industrie. Neem contact op met een van onze experts. Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Geef een antwoord