Standaard is een big bag losstation uitgerust met een statisch veiligheidsframe waarop de big bag rust. Onze veilige variant met wiebelframe, ook wel massageframe genoemd, lost het probleem van brugvorming op en draagt bij aan een goede beheersing van de productstromen.

Op zoek naar een big bag lossysteem? Dan vliegen de aanbieders u vast rond de oren. Maar weet u waar u op moet letten? Hoe u een betrouwbare leverancier vindt? Wat dit bedrijf in huis moet hebben om aan (strenge) vereisten te voldoen? Bij Dextools vinden we dat u geen omkijken moet hebben naar het interne transport van droog bulkgoed. Dit kunnen we garanderen omdat we al decennia succesvol (en met veel plezier!) big bag losstations en transportschroeven ontwikkelen voor food, farma en chemie.

Een doordacht ontwerp is echter nog geen garantie voor succes. Dankzij onze kennis over schroeftransport kunnen klanten rekenen op een naadloze integratie van losstation en schroef. Op één inkoopadres van deze twee en op één aanspreekpunt voor vragen over doseren, lossen en transport van poeders, korrels en granulaten.

Met aanpassingen en diverse opties zoals een big bag massageframe is er voor iedere situatie en omgeving een oplossing. Eerst bepalen we samen met onze klant de gewenste uitvoering. Maatwerk is ook mogelijk. Daarna bespreken we de specificaties, wensen en eisen. Zoals hoeveel ruimte er beschikbaar is voor het big bag losstation. Of er sprake is van moeilijk stromend product. Of van explosiegevoeligheid (Atex).”  Dus zijn er vragen, neem dan vooral contact op.”