Categorie: Procestechniek

Een blisterverpakking of doordrukstrip is een plastic verpakking die wordt gebruikt om kleinere producten te verpakken. Blisterverpakkingen zijn veel in winkelrekken te vinden. Deze verpakkingen hangen aan een metalen hanger en kunnen makkelijk worden gepakt. Een blisterverpakking heeft een hoge attentiewaarde en veel gebruiksgemak, omdat de consument door het plastic venster goed kan zien wat hij koopt. Tegelijk wordt door de verpakking diefstal beperkt, omdat het product niet gemakkelijk ergens kan worden verborgen. Kijk hier voor meer informatie over blister verpakking machines.

Machine voor de blisterverpakking?

Een blisterverpakking is een zichtverpakking (of detailhandel verpakking). De blisterverpakkingsmachine sluit de verpakking waarin de blister normaal wordt verbonden met het materiaal van de voering via heatsealing. Tot slot wordt de verpakking gesloten door de heatseal laag (de blisterafdekking) te activeren waardoor de zomen worden afgedicht met druk en warmte.

Blistermachines kunnen worden ontworpen voor warme en koude vormgevingsprocessen voor de verwerking van conventionele films zoals PVC, PVDC, Alu/ Alu, Aclar en PP.

Dextools voor uw blisterverpakking en meer.

Als een van de weinige leveranciers op de markt rusten we het verpakkingsproces over de hele lijn uit en bieden we naast efficiënte inspectiesystemen ook oplossingen voor bedrukking, etikettering, tamper evidence verzegeling en verificatie. Voor serialisatie- en aggregatietoepassingen omvat ons productportfolio IMPERA, een procesveilig en toekomstgericht managementsysteem dat de traceerbaarheid van producten in de hele verpakkings- en toeleveringsketen garandeert.

Vragen over een blisterverpakkingsmachine

Neem contact met ons op voor vragen over een blisterverpakkingsmachine