By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

T-Multiline-stick verticale verpakkingsmachine

De TM 300 is een meersporen verticale verpakkingsmachine voor stickpack met heatsealbare folie.

Category:

Product Description

T-Multiline-stick verticale verpakkingsmachine

De TM 300 is een meersporen verticale verpakkingsmachine voor stickpack met heatsealbare folie.

Met een gemotoriseerde en intermitterende aandrijving vormt het de envelop, doseert het product en verzegelt het op temperatuur in de vorm van een stickpack met drie lassen, snijdt het horizontaal en lost het voor de daaropvolgende automatische behandeling, hetzij via overslag of via uitlaatband.

Wat is een verticale verpakkingsmachine?

Er zijn twee soorten flowpack machines. Enerzijds de horizontale flowpack machines (HFFS: Horizontal Form Fill Seal) en anderzijds de verticale flowpack machine (VFFS: Vertical Form Fill Seal) die we ook vorm-, vul- en sluitmachines kunnen noemen vanwege het proces dat ze volgen.

De verticale flowpackers zijn machines die ongelijkmatige producten zoals rijst, kruiden, koffie, thee, vijzen, elektronische onderdelen,… verpakken. Het product wordt geplaatst of valt met een verticale beweging (vandaar de naam) in een zakje dat vervolgens wordt dichtgeseald. Deze machines maken het verpakken van producten per volume mogelijk. Het is dus eveneens mogelijk vloeistoffen te verpakken en precieze doseringen op automatische manier in te stellen.

De verticale flowpackers en horizontale flowpackers hebben dus beiden hun nut naargelang het te verpakken product. Om te weten te komen of het te verpakken product best met een horizontale HFFS of een verticale VFFS machine dient te gebeuren, is het met andere woorden zeker en vast nuttig een expert te raadplegen om de beste configuratie te vinden voor het optimaliseren van uw productielijn.

Schema van een verticale machine

  1. De producten vallen in het verticale zakje
  2. Ze bevinden zich in de plastic folie die gesealed wordt om een zakje te vormen
  3. De folie wordt om het product gewikkeld via een buisvorm en geseald
  4. De producten worden volgens de gewenste hoeveelheden (gewicht, volume, aantal,…) van elkaar gescheiden en het zakje wordt afgesneden
  5. Optioneel: het product wordt automatisch nagekeken en gecontroleerd

Video van de verticale verpakkingsmachine T-Multiline-stick

Dextools

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Contact voor vragen over de verticale verpakkingsmachine

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T-Multiline-stick verticale verpakkingsmachine” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart