Patroonfilters INFA-MICRON MPR

Beschrijving

Patroonfilters voor ontstoffende veeleisende processen, b.v. B. giftige stoffen of poeders (API – actieve farmaceutische ingrediënten)

Het patroonfilter INFA-MICRON MPR is ontwikkeld voor stofsoorten die naast een hoog gevaarpotentieel ook filtratietechnologie vereisen. De horizontaal geplaatste filterpatronen worden offline gereinigd met behulp van het jetpulsproces, ondersteund door een speciale injector en een kroonreiniging. Deze methode maakt gebruik zelfs mogelijk met aanhechtend of kleverig stof, omdat de jetpulsmethode een hogere reinigingsenergie in de filterpatronen introduceert dan de terugspoelmethode van het cassettefilter. Bovendien kunnen de filterpatronen worden voorgelakt of worden uitgevoerd met een continue toevoeging van additieven. De reinigbaarheid blijft op de lange termijn behouden.

Het MPR-patroonfilter is een gebruiksvriendelijk en zeer efficiënt ontstoffingsapparaat. De prestaties van deze filterserie omvatten een breed scala aan filtratietaken in de farmaceutische, chemische, metallurgische en nucleaire technologie-industrie. De processen in deze bedrijfstakken stellen de hoogste eisen aan de mate van stofafscheiding. Infastaub biedt geschikte verwerkingssystemen om te voldoen aan de vereisten voor vrijheid van besmetting. Net als bij het MKR-cassettefilter, kan het onderhoudspersoneel het “Safe Change” -systeem gebruiken om stofverwijdering en filtermedia-veranderingen tot OEB 4 (1-10 µg / m³) uit te voeren zonder vervuiling.

Ontwerpkenmerken patroonfilters

 • Modulair een- of tweetraps filtersysteem met horizontaal geplaatste filterpatronen
 • Standaard +/- 50 mbar en tot 80 ° C, optioneel 250 mbar en tot 150 ° C
 • Drukvast tot 1,0 bar eff. En Kst = 300 bar m / s mogelijk
 • Filterkwaliteit M / H13 van de 1e filtertrap
 • Filterbehuizing van normaal staal S235JR met trechter en stofafvoer- of stofopvanginrichting
 • Veer-pneumatisch spannen van de filterpatronen aan de zijde van schoon gas voor eenvoudige filterwisseling en permanente, veilige afdichting tussen de ruwe en schone gasgebieden en de buitenomgeving
 • Verhoogde veiligheid door filterpatronen die naar buiten afdichten, die een extra barrière vormen in de insluiting
 • Zeer effectief jetpulsschoonmaaksysteem met Coanda-injector en bovenreiniging van de bovenste helft van het filter
 • Laden van ruw gasstof tot 10 g / m³
 • Elektronische, geprogrammeerde regeleenheid voor tijdgestuurde of verschildrukgeregelde filterreiniging incl. Coanda injector- en klepregeling, bewaking van de afzonderlijke bedrijfstoestanden via naderingsschakelaars en weergave via tekstdisplay
 • Minimale uitvaltijden en lage bedrijfs- en onderhoudskosten dankzij maximale betrouwbaarheid en eenvoudige bediening

Dextools patroonfilters

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Patroonfilters INFA-MICRON MPR” te beoordelen