Wanden voor het afzuigen van verf zijn een integraal onderdeel van nat- en poederverfwinkels. Zij zorgen voor de afzuiging van verfspatten en vrijgekomen vluchtige stoffen uit de spuiterij of productiehal. Afzuigwanden zijn uitgerust met verschillende fasen van filtratie.

De eerste fase van filtratie bestaat uit ademende lamellen, die natte verfdruppels opvangen en zo drogen. In de tweede fase van de filtratie gebruiken we filtervlies van niet-geweven filterpulp dat stofdeeltjes van verf opvangt. Voor de derde fase van de filtratie gebruiken we niet-geweven stof met actieve kooldeeltjes, die als taak hebben VOS-stoffen op te vangen. Kleine afzuigwanden zijn voorzien van een eigen geïntegreerde afzuigventilator met aansluitflens voor buitenluchtafvoer. Grote verfafzuigwanden, of hun samenstellen, zijn verbonden door een centrale buis en afgezogen met een centrale afzuigventilator. We produceren segmentale oplossingen voor het schilderen van muren, die we ontwerpen op basis van de behoeften van de klant.

Afzuigwanden koopt u natuurlijk bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Laten we samenwerken

Bent u van plan een schilderwand of afzuigsysteem voor de gehele spuiterij aan te schaffen, inclusief een oplossing voor het verwarmen van de toevoerlucht, dan bieden wij u medewerking bij het ontwerp, de productie en de implementatie van de afzuigtechniek. We zijn blij als u contact met ons opneemt.