Wat is een zakkenstortkabinet

Categorie: Tabletten en capsules

Een zakkenstortkabinet is een zeer veilige en hygiënische oplossing voor het efficiënt storten en vloeiend verwerken van uw product binnen de productstroom. Bij Dextools zijn we doorlopend bezig met de ontwikkeling van oplossingen om stortgoed en ander bulkmateriaal correct te verwerken. Dit doen we op wens van onze klanten, zodat iedere machine volledig binnen de productielijn past.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Contact over een zakkenstortkabinet?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een zakkenstortkabinet binnen uw industrie. Neem contact op met een van onze experts. Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Geef een antwoord