Zakfilters zorgen voor een reststofgehalte van 1 mg / m³

Bij het Gladbeck MINERALplus, wordt mineraalstofachtig afval, as en reactieproducten van rookgasreiniging, verwerkt tot bouwmaterialen. De infastaub zakfilters zorgen voor een reststofgehalte van 1mg/m3.

Recycling van mineralen

De gerecyclede materialen komen terug in de economische kringloop en worden gebruikt in de wegenbouw, bij het vullen van holtes onder de grond of als bouwmaterialen voor stortplaatsen. Door het te gebruiken, kunnen grote hoeveelheden natuurlijke bouwmaterialen zoals cement, kalk of gips worden verminderd. Er kunnen aanzienlijke kosten worden bespaard. Kortom: recycling van mineralen blijkt economisch en ecologisch efficiënt te zijn.

Nieuw centraal filtersysteem van het type Infa-Jet

Bij de voorbereiding en verwerking van de recyclingmaterialen ontstaat echter stof dat deels giftig is vanwege hun oorsprong of dat inademing gevaarlijk is voor de gezondheid. Om de gezondheid van de werknemers beter te beschermen, besloot het bedrijf een bestelling te plaatsen voor Infastaub voor een nieuw centraal filtersysteem van het type Infa-Jet AJN. Het pocketfilter reduceert het reststofgehalte in het schone gas tot onder 1 mg / m³. Een andere bestelling voor een 2-traps kanaalluchtfilter ging ook naar Infastaub. Het politiefilter is achter het nieuwe zakfilter geïnstalleerd en registreert ook de uitlaatlucht van 12 Infastaub silofilters die al zijn geïnstalleerd

Dextools voor al uw zakfilters

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Wilt u meer weten over de zakfilters of een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.