Zakkenfilters

Zakkenfilters worden gebruikt als toevoer- en afvoerluchtfilters, als voorfilter voor zweefstof- of compactfilters in alle airconditioning en ventilatiesystemen. Ze worden vervaardigd uit synthetisch- of glasvezelvliezen met hoge stofopslagcapaciteit. BESTEL BIJ ONS OOK UW FILTERS OP MAAT! Zakkenfilters met kunststof frame voor het filteren van lucht. Wij kunnen alle filters voor u op maat maken. Dit doen we graag. Dextools biedt een breed assortiment afzuigwanden, spuitwanden, dampafzuigers en filters voor het filteren van lucht, vloeistof, verf of stof. Oplossingen, die zich al vaak in de praktijk bewezen hebben met als resultaat een nóg betere luchtkwaliteit. 

Schone lucht is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Bij een groot aantal industriële processen komt namelijk veel stof, dampen en (chemische) nevels vrij. Deze horen niet in het milieu terecht te komen of ingeademd te worden. Bij Dextools is alle expertise verzameld om een antwoord te hebben op de meest uiteenlopend afzuig- en filtratievraagstukken. Dextools levert industriële filterzakken van Europesche top kwaliteit.

Soorten zakkenfilters

Het belangrijkste verschil tussen de soorten betreft het materiaal waarvan de filters gemaakt worden en het aantal lagen waaruit het filterdoek wordt opgebouwd. Zowel het materiaal als de opbouw hebben invloed op de werking en levensduur van filters. Standaard worden onze zakkenflters geleverd met een stalen kader. Indien gewenst kunnen de filters geleverd worden met een kunststof kader of een houten kader. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of naar een specifieke productpagina gaan. Al onze filterzakken worden geproduceerd in West-Europa en voldoen aan de gestelde eisen voor voedingsmiddelen. Filterzakken vindt u overal, chemie, resins, verf, eetbare oliën, automobiel, voedingsmiddelen, et cetera.

zakkenfilters
zakkenfilters

Zakkenfilters zijn de meest voorkomende luchtfilters

Zakkenfilters zijn de meest voorkomende luchtfilters in HVAC-systemen voor industriële en commerciële toepassingen en voor residentieel gebruik om de kwaliteit en het comfort van de binnenlucht te verbeteren. De zakkenfilters in de toevoerlucht worden gebruikt als eerste en tweede filterfase, hetzij als complete filtratieoplossingen voor deze toepassingen of als voorfilters voor cleanroom procestoepassingen. De zakkenfilters worden ook gebruikt in de afvoerlucht of in recirculatiesystemen om de luchtbehandelingskasten te beschermen. Zakkenfilters hebben een aanzienlijk hogere stofbindingscapaciteit en een langere levensduur dan andere luchtfilters.

Synthetische zakkenfilters met stalen, kunststof of houten kader

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.