By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Zakkenfilters

Zakkenfilters worden gebruikt als toevoer- en afvoerluchtfilters, als voorfilter voor zweefstof- of compactfilters in alle airconditioning en ventilatiesystemen. Ze worden vervaardigd uit synthetisch- of glasvezelvliezen met hoge stofopslagcapaciteit. BESTEL BIJ ONS OOK UW FILTERS OP MAAT! Zakkenfilters met kunststof frame voor het filteren van lucht. Wij kunnen alle filters voor u op maat maken. Dit doen we graag. Dextools biedt een breed assortiment afzuigwanden, spuitwanden, dampafzuigers en filters voor het filteren van lucht, vloeistof, verf of stof. Oplossingen, die zich al vaak in de praktijk bewezen hebben met als resultaat een nóg betere luchtkwaliteit. 

Schone lucht is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Bij een groot aantal industriële processen komt namelijk veel stof, dampen en (chemische) nevels vrij. Deze horen niet in het milieu terecht te komen of ingeademd te worden. Bij Dextools is alle expertise verzameld om een antwoord te hebben op de meest uiteenlopend afzuig- en filtratievraagstukken. Dextools levert industriële filterzakken van Europesche top kwaliteit.

Soorten zakkenfilters

Het belangrijkste verschil tussen de soorten betreft het materiaal waarvan de filters gemaakt worden en het aantal lagen waaruit het filterdoek wordt opgebouwd. Zowel het materiaal als de opbouw hebben invloed op de werking en levensduur van filters. Standaard worden onze zakkenflters geleverd met een stalen kader. Indien gewenst kunnen de filters geleverd worden met een kunststof kader of een houten kader. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of naar een specifieke productpagina gaan. Al onze filterzakken worden geproduceerd in West-Europa en voldoen aan de gestelde eisen voor voedingsmiddelen. Filterzakken vindt u overal, chemie, resins, verf, eetbare oliën, automobiel, voedingsmiddelen, et cetera.

zakkenfilters
zakkenfilters

Zakkenfilters zijn de meest voorkomende luchtfilters

Zakkenfilters zijn de meest voorkomende luchtfilters in HVAC-systemen voor industriële en commerciële toepassingen en voor residentieel gebruik om de kwaliteit en het comfort van de binnenlucht te verbeteren. De zakkenfilters in de toevoerlucht worden gebruikt als eerste en tweede filterfase, hetzij als complete filtratieoplossingen voor deze toepassingen of als voorfilters voor cleanroom procestoepassingen. De zakkenfilters worden ook gebruikt in de afvoerlucht of in recirculatiesystemen om de luchtbehandelingskasten te beschermen. Zakkenfilters hebben een aanzienlijk hogere stofbindingscapaciteit en een langere levensduur dan andere luchtfilters.

Goede fijnstoffilters zijn van levensbelang!

Fijnstof (Particulate Matter) is een vorm van luchtvervuiling, bestaande uit in de lucht zwevende deeltjes met een aerodynamische diameter kleiner of gelijk aan 10 micron (PM10). Deze deeltjes zijn van verschillende herkomst en verschillende chemische samenstelling. De samenstelling van fijnstof wordt onder andere bepaald door de omgeving en door de weersomstandigheden.

Bekend is dat gezondheidsschade met name optreedt bij inademing door de kleinere fractie van de deeltjesgrootte verdeling, deeltjes kleiner dan 2,5 micron. Waar deeltjes met een grootte van meer dan 10 micron door de neushaartjes en het slijmvlies tegen worden gehouden, dringen deeltjes van 2,5 micron en kleiner tot in de longblaasjes door. In de longen treedt schade op waardoor zuurstofopname bemoeilijkt wordt. Gevolgen hiervan kunnen zijn kortademigheid en een benauwd gevoel.

Mogelijk dat fijnstof er voor zorgt dat bloed stroperiger wordt en daarmee de kans op een hartinfarct of herseninfarct doet toenemen. De ene mens is gevoeliger voor fijnstof dan een ander. Het is echter aannemelijk gemaakt dat een hogere blootstellingconcentratie en bij een grotere gevoeligheid het gezondheidsrisico groter is. Met name kwetsbare groepen als ouderen en mensen met hart-, vaat- of longaandoeningen lopen een hoog gezondheidsrisico.

zakkenfilters

Synthetische zakkenfilters met stalen, kunststof of houten kader

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen. Bekijken hieronder de afdelingen van Dextools. Als er vragen zijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.

has been added to the cart. View Cart