By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Multihead weighers

Category:

Product Description

Multihead weighers voor het doseren van bewerkte of verse voedingsproducten.

Multihead weighers zijn snelle, nauwkeurige en betrouwbare weegmachines die worden gebruikt bij het verpakken van zowel food als non-food producten.

Toonaangevende multihead weighers voor uw voedselproductielijn. Krijg toegang tot onverslaanbare snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie bij het wegen met meerdere koppen, met behoud van het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies uit het breedst beschikbare assortiment weegoplossingen voor uw toepassing. Creëer complete lijnoplossingen met zowel stroomopwaartse als stroomafwaartse apparatuur, inclusief invoersystemen, verpakkingsmachines en kwaliteitscontroleapparatuur.

Of u nu op zoek bent naar een instapoplossing of de grenzen van weegmogelijkheden wilt verleggen, er zijn Dextools multihead weighers die aan uw eisen voldoen, zonder compromissen. Als u onze klant wordt, wordt u onze gewaardeerde partner. U krijgt toegang tot ons wereldwijde ondersteuningsnetwerk wanneer u ons nodig heeft, en we zullen samenwerken om de perfecte oplossing voor uw weeguitdagingen te vinden.

Toepassingen multihead weighers

Voor het wegen van bepaalde groenten werden aanvankelijk multihead weighers gebruikt. Het gebruik ervan nam exponentieel toe in de jaren zeventig en tachtig, toen ze werden toegepast op het snel wegen van snacks en zoetwaren in zakken. Wat cherrytomaatjes en chips gemeen hadden, was dat ze gemakkelijk door de machine en in de verpakking vloeiden, zonder meer aanmoediging dan de zwaartekracht en een gematigd trillingsniveau van de feeders. Sindsdien zijn de nauwkeurigheid en relatieve snelheid uitgebreid naar veel producten die in de begindagen van de technologie als moeilijk hanteerbaar werden beschouwd.

Kleverige producten

Vers vlees en vis, al dan niet in een saus, gevogelte en kaas (inclusief geraspte kaas) kunnen worden verplaatst met behulp van banden of schroeftransporteurs in plaats van trillingen.

Korrels en poeders

Terwijl vrij stromende, fijnkorrelige poeders op andere manieren goedkoper kunnen worden gewogen (zoals cut-gate of lineaire wegers, of volumetrische feeders), kunnen korrels zoals koffiekorrels en producten zoals losse thee worden gewogen op de huidige multiheads.

Kwetsbare producten

Wegers met meer ondiepe hellingshoeken en verschillende gedempte inzetstukken hebben het mogelijk gemaakt om delicate en broze items zoals handgemaakte chocolaatjes en gastronomische koekjes te verpakken. Deze worden vaak gecombineerd met verpakkingsmachines of andere verpakkingssystemen die zijn ontworpen om kwetsbare producten te verwerken.

Complexe producten

Door mixweging in combinatie met een verdeelsysteem dat is afgestemd op het afleveren van losse componenten in een tray, kan een kant-en-klaarmaaltijd worden samengesteld met precies de juiste hoeveelheden van bijvoorbeeld rijst, vlees en groenten in de daarvoor bestemde compartimenten.

Technische parameters
Wegers type MULTI 10 MULTI 14 MULTI 10 GROOT MULTI 14 GROOT
output (doses / min.) * tot 80 tot 150 tot 60 tot 110
weegbereik (g) 7 – 3000 7 – 3000 7 – 5000 7 – 5000
weegnauwkeurigheid volgens de standaard ” e “ volgens de standaard ” e “ volgens de standaard ” e “ volgens de standaard ” e “
stroomvoorziening 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz 230 V / 50 Hz
vermogen (kW) 2 3 3 3

* De output is afhankelijk van de dosisgrootte en het soort producten.

Het maakt dus niet uit of u zoetwaren, groenten, diepvriesproducten, verse producten zoals kaas of vlees, mengsels of non-foodartikelen wilt wegen en vervolgens wilt verpakken, ons wereldwijde team zal er alles aan doen om samen met u een optimale en op maat gemaakte oplossing te vinden. verpakkingsoplossing. Uitgebreide testruns met uw producten zijn net zo vanzelfsprekend als het betrekken van de klant bij ons team van ontwikkelaars.

Onze op maat gemaakte weegsystemen, van beproefde modules tot nieuw ontwikkelde componenten, zijn de sleutel tot succes.

Contact voor vragen over Multihead wegers!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multihead weighers” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart