Multihead weighers

Categorie:

Beschrijving

Multihead weighers voor het doseren van bewerkte of verse voedingsproducten.

Multihead weighers zijn snelle, nauwkeurige en betrouwbare weegmachines die worden gebruikt bij het verpakken van zowel food als non-food producten.

Toonaangevende multihead weighers voor uw voedselproductielijn. Krijg toegang tot onverslaanbare snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie bij het wegen met meerdere koppen, met behoud van het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies uit het breedst beschikbare assortiment weegoplossingen voor uw toepassing. Creëer complete lijnoplossingen met zowel stroomopwaartse als stroomafwaartse apparatuur, inclusief invoersystemen, verpakkingsmachines en kwaliteitscontroleapparatuur.

Of u nu op zoek bent naar een instapoplossing of de grenzen van weegmogelijkheden wilt verleggen, er zijn Dextools multihead weighers die aan uw eisen voldoen, zonder compromissen. Als u onze klant wordt, wordt u onze gewaardeerde partner. U krijgt toegang tot ons wereldwijde ondersteuningsnetwerk wanneer u ons nodig heeft, en we zullen samenwerken om de perfecte oplossing voor uw weeguitdagingen te vinden.

Toepassingen multihead weighers

Het maakt dus niet uit of u zoetwaren, groenten, diepvriesproducten, verse producten zoals kaas of vlees, mengsels of non-foodartikelen wilt wegen en vervolgens wilt verpakken, ons wereldwijde team zal er alles aan doen om samen met u een optimale en op maat gemaakte oplossing te vinden. verpakkingsoplossing. Uitgebreide testruns met uw producten zijn net zo vanzelfsprekend als het betrekken van de klant bij ons team van ontwikkelaars.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Onze op maat gemaakte weegsystemen, van beproefde modules tot nieuw ontwikkelde componenten, zijn de sleutel tot succes.

Contact voor vragen over Multihead wegers!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Multihead weighers” te beoordelen