Kartonneermachines galaxy-130

Een kartonneermachine die een blanco kartonnen doos vormen tot een doos gevuld met een product of een zak met producten of een aantal producten leggen in één doos, na het vullen schakelt de machine zijn lipjes / sleuven in om lijm aan te brengen en beide uiteinden van de doos volledig af te sluiten.

Beschrijving

Kartonneermachines galaxy-130

De nieuwste generatie kartonneermachines galaxy-130 met het volledige servo-aangedreven mechanisme. Ergonomisch ontworpen met touchscreen-panelen voor een eenvoudige bediening en magazijnen met hoge capaciteit om lange runs te vergemakkelijken met minimale tussenkomst van de operator.

Een kartonneermachine die een blanco kartonnen doos vormen tot een doos gevuld met een product of een zak met producten of een aantal producten leggen in één doos, na het vullen schakelt de machine zijn lipjes / sleuven in om lijm aan te brengen en beide uiteinden van de doos volledig af te sluiten. Kartonneermachines kunnen in twee types worden verdeeld: Horizontale of  verticale kartonneermachines. De machines worden veel gebruikt voor het verpakken van levensmiddelen in flessen, suikerwaren, medicijnen, cosmetica, enz.

Er zijn verschillende soorten kartonnen dozen, waaronder open sleeves en veel verschillende soorten tuck, overlap en seal. Vele gebruiken een eenvoudige vouw om te sluiten, andere gebruiken voorgesneden lipjes en gleuven of lijm. Sommige kartonneermachines en -systemen zijn gepatenteerd (b.v. Tetra Brik) en kunnen alleen op specifieke machines worden gebruikt, terwijl andere gepatenteerde ontwerpen, zoals “crashlock”-kartons, op een breed scala van machines kunnen worden geïnstalleerd.

Kartons zijn er ook in een grote verscheidenheid van vormen, waaronder scharnierende deksels, driehoekige, zeshoekige, achthoekige, dubbelwandige, frame-wandige, golfvormige kartons en taps toelopende trays.

Of het nu gaat om blisters met vaste of parenterale producten, flacons met bijsluiter, boekje of applicatiehulpmiddelen: Dextools kartonneermachines verpakken farmaceutische producten met uiterste precisie, efficiënt en GMP-conform in kartons. Een verscheidenheid aan toevoersystemen, productspecifieke laadinrichtingen en sluitsystemen stelt Dextools in staat een breed toepassingsspectrum te bestrijken. De praktijkgerichte engineering is uiterst gebruiksvriendelijk door de snelle formaatinstelling, het ergonomische machineontwerp, de eenvoudige machinebediening, het verstelbare kartonmagazijn en het eenvoudige onderhoud. Eenvoudige reiniging en hoge procesbetrouwbaarheid zijn bijkomende factoren. Alle Dextools kartonmachines kunnen worden uitgerust met moderne markeer- en inspectiesystemen – voor maximale betrouwbaarheid en kwaliteit.

Belangrijkste highlight kartonneermachines galaxy-130

 • Compact ontwerp
 • Ontworpen om een ​​hoog niveau van comfort en veiligheid voor de machinist te bereiken
 • Minimale geluids- en trillingsniveaus
 • Touchscreenpaneel met productrecept
 • Ergonomische magazijnen met hoge capaciteit om lange runs mogelijk te maken zonder tussenkomst van de operator
 • Snelle en gemakkelijke omschakeling met micrometrische aanpassingen en digitale positie-indicatoren
 • positieve kartonnen pick-up met 3 roterende armen
 • Servo Driven Positive doosopeningssysteem
 • Balkon ontwerp
 • Snel wisselen zonder gereedschap
 • Geen wrijving met karton tijdens beweging;
 • Smeermiddelvrije systemen voor het hanteren van dozen en producten
 • 24/7 serviceconcept
 • Lage levenscycluskosten

Technische specificaties galaxy-130

 • Output (Max): 130 dozen/min
 • Werkingswijze: Intermitterende beweging
 • Toepassingsgebied: blisters, flessen, buizen, flacontray, ampullen
 • Blisterafgiftesnelheid (Max): 390 blisters/min

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de Kartonneermachines galaxy-130

Heeft u vragen over de galaxy-130 of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor de datasheet