By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Farmaceutische Vacuümtransport type (PPC)

De PPC-serie farmaceutische pneumatische vacuümtransporteurs van Volkmann is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van de farmaceutische en andere industrieën voor materialen, oppervlakken en kenmerken van topkwaliteit in contact met de getransporteerde materialen.

Category:

Product Description

PPC-serie farmaceutische pneumatische vacuümtransport

De PPC-serie farmaceutische pneumatische Vacuümtransport van Volkmann is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van de farmaceutische en andere industrieën voor materialen, oppervlakken en kenmerken van topkwaliteit in contact met de getransporteerde materialen.

Deze hoogwaardige cGMP-vacuümtransporteurs worden voornamelijk gebruikt door de farmaceutische en kleur- / lakindustrie. De PPC-serie pneumatische vacuümtransporteurs heeft een eendelig, spleetvrij ontwerp voor hun separatorelementen dat volledig elektrisch geleidend is. Dit ontwerp elimineert ruimtes waar product kan achterblijven en optimaliseert frequente productveranderingen met eenvoudige, absolute reiniging van de procesmachines om productverontreiniging te voorkomen en te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Units zijn eenvoudig zonder gereedschap te demonteren, snel schoon te maken en te steriliseren – zie hoe.   Een PPC vacuümtransporteur is bij de afvoer voorzien van een grote vlinderklep. Ook deze kan eenvoudig zonder gereedschap worden gedemonteerd.

PPC pneumatische vacuümtransporteurs worden aangeboden als voorgeconfigureerde units voor de individuele toepassing. Klanten kunnen kiezen uit verschillende farmaceutische of elektrisch geleidende filtersystemen (bijv. Voor gevaarlijke brandbare materialen). Speciale coatings, klemmodules, klepassemblages, WIP / CIP-systemen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Vacuüm- of zuigtransport

Het transporteren van poeders en granulaten vanuit een of meer bronnen naar een ontvangstpunt kan door vacuüm- of zuigtransport. Door het werken met een onderdruk is er geen productlekkage, waardoor dit systeem vooral geschikt is voor de verwerking van toxische en andere schadelijke producten. De aanzuiging wordt verzorgd door een productventilator of vacuümblower.

Onze specialiteit

Dextools biedt u uitstekende oplossingen voor zowel lagedruk (dilute phase), hogedruk (dense phase) als vacuüm transportsystemen. Onze pneumatische transportsystemen kunnen ook in ‘closed-loop’ uitvoering geleverd worden, waardoor transportgassen (bijvoorbeeld stikstof) continu hergebruikt worden.

Dextools is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van componenten en systemen voor het verwerken van bulkgoederen. Ons uitgebreid programma hoogwaardige apparatuur is geschikt voor het hanteren van poeders en korrels met bewezen betrouwbaarheid in de praktijk in diverse industrieën. De gekwalificeerde en ervaren Dextools-medewerkers kunnen uw verzoeken vertalen in de juiste uitvoering en toepassing van onze componenten. We zorgen ook voor het ontwerp en de uitvoering van complete projecten, waarbij we u een efficiënte, betrouwbare en duurzame oplossing voor uw proces bieden.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Farmaceutische Vacuümtransport type (PPC)” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart