Farmaceutische Vacuümtransport type (PPC)

De PPC-serie farmaceutische pneumatische vacuümtransporteurs van Volkmann is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van de farmaceutische en andere industrieën voor materialen, oppervlakken en kenmerken van topkwaliteit in contact met de getransporteerde materialen.

Beschrijving

PPC-serie farmaceutische pneumatische vacuümtransport

De PPC-serie farmaceutische pneumatische Vacuümtransport van Volkmann is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van de farmaceutische en andere industrieën voor materialen, oppervlakken en kenmerken van topkwaliteit in contact met de getransporteerde materialen.

Deze hoogwaardige cGMP-vacuümtransporteurs worden voornamelijk gebruikt door de farmaceutische en kleur- / lakindustrie. De PPC-serie pneumatische vacuümtransporteurs heeft een eendelig, spleetvrij ontwerp voor hun separatorelementen dat volledig elektrisch geleidend is. Dit ontwerp elimineert ruimtes waar product kan achterblijven en optimaliseert frequente product veranderingen met eenvoudige, absolute reiniging van de procesmachines om product verontreiniging te voorkomen en te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Units zijn eenvoudig zonder gereedschap te demonteren, snel schoon te maken en te steriliseren – zie hoe.   Een PPC vacuümtransporteur is bij de afvoer voorzien van een grote vlinderklep. Ook deze kan eenvoudig zonder gereedschap worden gedemonteerd.

PPC pneumatische vacuümtransporteurs worden aangeboden als voor geconfigureerde units voor de individuele toepassing. Klanten kunnen kiezen uit verschillende farmaceutische of elektrisch geleidende filtersystemen (bijv. Voor gevaarlijke brandbare materialen). Speciale coatings, klemmodules, klepassemblages, WIP / CIP-systemen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Vacuüm- of zuigtransport

Het transporteren van poeders en granulaten vanuit een of meer bronnen naar een ontvangstpunt kan door vacuüm- of zuigtransport. Door het werken met een onderdruk is er geen product lekkage, waardoor dit systeem vooral geschikt is voor de verwerking van toxische en andere schadelijke producten. De aanzuiging wordt verzorgd door een product ventilator of vacuümblower.

Onze specialiteit

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Farmaceutische Vacuümtransport type (PPC)” te beoordelen