TH STU serie horizontale verpakkingsmachine

De machinemodellen van de T-H15 STU tot de T-H36 STU zijn automatische en intermitterende machines, ontworpen om in simplex- en duplexformaat te kunnen werken voor het verpakken van een breed scala aan producten zoals vaste stoffen , poeders , vloeistoffen en hoge viscositeit .

Categorie:

Beschrijving

TH STU serie horizontale verpakkingsmachine

De machinemodellen van de T-H15 STU tot de T-H36 STU zijn automatische horizontale verpakkingsmachines, ontworpen om in simplex- en duplexformaat te kunnen werken voor het verpakken van een breed scala aan producten zoals vaste stoffen , poeders , vloeistoffen en hoge viscositeit.

Ze kunnen zowel enveloppen van 3 en 4 lasnaden vullen als een stabiele bodem , zoals Doypack .

Afhankelijk van het product kan de machine zijn voorzien van:
• Schroefdispenser: voor poederproduct.
• Volumetrische dispenser: voor granulaatproducten.
• Doseerder van: vloeistoffen en pasteuze.

Wat is een horizontale verpakkingsmachine?

Er zijn twee soorten flowpack machines. Enerzijds de horizontale flowpack machines (HFFS: Horizontal Form Fill Seal) en anderzijds de verticale flowpack machine (VFFS: Vertical Form Fill Seal) die we ook vorm-, vul- en sluitmachines kunnen noemen vanwege het proces dat ze volgen.

De horizontale flowpackers zijn machines die grote en kleine producten verpakken: brood, croissants, fruit, groenten, bestek, magazines, kranten,…

Ze kunnen op een geautomatiseerde manier één of meerdere gegroepeerde producten verpakken in een pakket of plastic zak. Het proces is vergelijkbaar voor elk model van flowpack machine: de producten verpakken en op een hermetische wijze dichtsealen.

We zullen later in detail zien dat het mogelijk is, naar gelang het model, om de atmosferische druk in de verpakking te wijzigen met behulp van gasinjectie om de houdbaarheid van de producten te verlengen.

De specificiteit van de horizontale flowpack machines is het geautomatiseerd lassen van de polypropyleenfolie langs de lange zijde. De folie wordt in een continue beweging rond het product gevouwen en vervolgens dichtgeseald door het apparaat.

Efficiënte, goed geconfigureerde machines hebben geen menselijke hulp nodig en vertonen een uitermate laag risico op fouten.

Video van de horizontale verpakkingsmachine

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de horizontale verpakkingsmachine

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TH STU serie horizontale verpakkingsmachine” te beoordelen