Cassettefilters INFA-MICRON MKR

Beschrijving

Cassettefilters voor ontstoffing van veeleisende processen, b.v. B. giftige stoffen of poeders (API – actief farmaceutisch ingrediënt)

Het INFA-MICRON MKR cassettefiltersysteem is verkrijgbaar als een reinigbaar behuizingsfilter met een of twee filtertrappen en als een niet-reinigbaar, stroomafwaarts veiligheidsfilter. De filtergroottes hebben betrekking op luchtvolumebereiken> 500 m³ / h.

Volumestromen van elke grootte kunnen worden schoongemaakt door meerdere apparaten parallel aan te sluiten. De 2-traps constructie garandeert reststofwaarden tot 0,001 mg / m³. Als filtermedia worden filterpatronen van klasse H13 voor de reinigbare 1e filterfase en H13 tot U15 voor de niet reinigbare 2e filterfase gebruikt.

Ontwerpkenmerken Cassettefilters

 • Een- of tweetraps, reinigbaar cassettefilter in modulair ontwerp voor flexibele aanpassing aan de behoefte
 • Verwijderen van de filtercassettes aan de schone gaszijde
 • Gesloten filterbehuizing van normaal staal S235JR met trechter en stofafvoer- of stofopvanginrichting
 • Pneumatische reinigingsunit met mobiele sproeierarm (terugspoelproces) voor de cassettes van de 1e filterfase
 • Standaard +/- 50 mbar en tot 80 ° C, optioneel 250 mbar en tot 150 ° C
 • PLC-regeleenheid voor tijdgestuurde of drukverschilgestuurde filterreiniging inclusief sproeierarm en klepsturing
 • Bewaking van de afzonderlijke bedrijfstoestanden via naderingsschakelaars en weergave via tekstdisplay
 • Gebruik van filterpatronen voor zwevende stoffen van filterklasse H13, getest volgens DIN EN 1822
 • 2e filtertrap (niet reinigbaar) van filterklasse E10 of hoger als veiligheids- of “politiefilter”, getest volgens DIN EN 1822
 • Filterpatronen in een compact ontwerp met MDF-frame maken eenvoudige bediening en thermische afvalverwerking mogelijk (speciale afvalverbranding)
 • Lektestapparaat voor elke filtercassette
 • Minimale uitvaltijden en lage bedrijfs- en onderhoudskosten dankzij maximale betrouwbaarheid en eenvoudige bediening
 • Veer-pneumatisch filterklemapparaat voor reinigbare filters of handmatig klemmechanisme voor niet-reinigbare systemen
 • Kijkvenster na de eerste filterfase om de functie van het filter te controleren
 • Gasdicht gelast en versterkt filterhuis (geschroefde series kunnen niet standaard worden gereinigd)

Dextools Cassettefilters

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cassettefilters INFA-MICRON MKR” te beoordelen