Big Bag losstations (BBU) met vacuümtransporteurs

Categorie:

Beschrijving

Big Bag losstations (BBU)

De modulaire losstations (Big Bag losstations BBU) zijn geoptimaliseerd voor stofvrije werking bij gebruik met Volkmann vacuümtransporteurs. Het kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan materialen en kan worden aangepast om slecht stromende materialen uit de bulkzak te laten komen en ze naar procesgebieden te transporteren zonder enige besmetting van het product of de omliggende gebieden – waardoor een echt ingesloten stofvrije zakverbinding ontstaat. Maatwerk kan eenvoudig worden gedaan om aan alle lokale vraag- en toepassingsvereisten te voldoen.

Pneumatisch Big Bag Massagesysteem (optie)

Bij een slecht vloeivermogen van het product door een stevige big bag, wordt aanbevolen om een ​​hydraulische massage toe te voegen aan het big bag lossstation. Dit systeem bestaat uit hydraulische vijzels, die zich naar het onderste deel van de bigbag bevinden om kluiten en bogen te breken. Elke cilinder wordt aangedreven door een zuiger, die de kracht levert die nodig is om sterk geagglomereerde materialen te breken.

Op deze wijze worden grondstoffen direct vanuit de big bag ingenomen en in het proces ingebracht

De big bag losstations BBU-1 maakt het mogelijk om FIBC zonder stof ontwikkeling te lossen en door middel van vacuüm transport de grondstoffen, veilig, direct vanuit de big bag in het proces te doseren. Op deze wijze is een veelzijdige unit gecreëerd voor het lossen van big bags in een gesloten, geautomatiseerd vacuüm transport systeem. Optioneel is de installatie te voorzien van trilmotor en niveauschakelaars ter indicatie van productniveau of big bag vervanging.

Dextools voor alle bulkgoederen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over Big Bag losstations

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Big Bag losstations (BBU) met vacuümtransporteurs” te beoordelen