By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

CEIA THS/PH21-FFV metaaldetectie systemen

CEIA THS/PH21-FFV vrije val metaaldetectie systemen met uitwerpklep. Detecteer op efficiënte wijze magnetische, niet-magnetische en roestvrijstalen metaalverontreinigingen voor vrij vallende korrel- en poederproducten met CEIA’s multispectrumtechnologie die zowel de gevoeligheid voor alle metaalverontreinigingen optimaliseert als het producteffect minimaliseert in een zeer breed scala aan producten.

Product Description

CEIA THS/PH21-FFV metaaldetectie systemen voor granulaat- en poederproducten

CEIA THS/PH21-FFV vrije val metaaldetectie systemen met uitwerpklep. Detecteer op efficiënte wijze magnetische, niet-magnetische en roestvrijstalen metaalverontreinigingen voor vrij vallende korrel- en poederproducten met CEIA’s multispectrumtechnologie die zowel de gevoeligheid voor alle metaalverontreinigingen optimaliseert als het producteffect minimaliseert in een zeer breed scala aan producten.

Hoge uitwerpsnelheden en zeer nauwkeurige detectie minimaliseren productverspilling met een metaaldetector met grote opening en geïntegreerd uitwerpventiel. Bevat een breed scala aan standaard buismaten voor alle toepassingen.

Ideale toepassingen vrije val metaaldetectie systemen:

 • Verscheidenheid aan voedingsproducten
 • Koffie en thee
 • Poeders
 • Vloeistoffen
 • Korrels
 • Specerijen en smaakmakers
 • Geneesmiddelen
 • Andere losse materialen

Metaaldetectie systemen voldoen aan FDA 21 Deel 11

De THS/PH21 FFV metaaldetectie systemen serie is een zeer gevoelig, zeer nauwkeurig meetinstrument. De reactie van het apparaat wordt gebruikt om direct de uitwerping van het besmette product te bevelen en om te verifiëren dat het inderdaad is geëlimineerd.

FDA-code Titel 21 Deel 11 schrijft strenge criteria voor toegang tot programmering en computergegevensbescherming voor, die volledig zijn overgenomen in de firmware van de CEIA THS/PH21-serie. Gebruikerstoegang is alleen mogelijk via een login met gebruikersnaam en wachtwoord onder controle van de systeembeheerder, die individuele gebruikersprofielen en gebruikersfuncties programmeert en beheert. Hierdoor wordt voldaan aan de eisen voor veiligheid, integriteit en traceerbaarheid.

Alle gebeurtenissen die door de THS/PH21-metaaldetector worden uitgevoerd, worden vastgelegd in een gegevenslogboek om te voldoen aan het FDA Part 11-protocol en om te helpen bij de analyse van de hoofdoorzaak. De gebeurtenissen omvatten detectie, uitwerpen, programmabewerkingen, wachtwoorden en periodieke functionele testfasen met behulp van standaard testmonsters.

Real-time ingebedde zelfkalibratiecontrole

De zelfkalibratiecontrole zorgt voor maximale herhaalbaarheid en prestatieconsistentie in de loop van de tijd en bij veranderingen in de omgeving. Door middel van specifieke signalen die naar de zend- en ontvangstketen van de metaaldetector worden gestuurd, wordt een constante bewaking van de detectiekarakteristieken uitgevoerd, met als gevolg een constante compensatie voor eventuele variaties veroorzaakt door omgevingsfactoren. Het resultaat is systeemstabiliteit en constantheid in detectieprestaties en producteffectneutralisatie.

Exclusief automatisch leersysteem

Het Auto-Learn-systeem biedt gelijktijdige maximale gevoeligheid voor alle metalen vanaf een enkele leertransit. De THS/PH21 FFV-serie maakt gebruik van een exclusief Auto-Learn-systeem voor farmaceutische producten, waarmee de detectiegevoeligheid voor alle metalen kan worden geoptimaliseerd met de maximale snelheid en precisie, gelijk aan honderden conventionele leertransmissies. Dit resulteert in niveaus van precisie en efficiëntie die nog nooit eerder zijn bereikt.

Continue automatische testfunctie

Er worden speciale elektronische prikkels naar de zend- en ontvangstketen van de metaaldetector uit de THS/PH21- FFV serie gestuurd, waardoor variaties in de detectiesignalen worden veroorzaakt die controles op de detectiekarakteristieken mogelijk maken. Deze variaties worden vergeleken met de referentiewaarden die zijn opgeslagen in het geheugen van de metaaldetector ten tijde van de fabriekskalibratietest. Dit levert een automatische gecertificeerde controle van de gevoeligheid van het systeem op.

Kenmerken metaaldetectie systemen voor granulaat- en poederproducten

 • Ultrahoge gevoeligheid voor alle metalen
 • Zeer compact formaat
 • AISI 316L roestvrijstalen constructie
 • Control Power Box beschikbaar volgens UL 508A en CSA-C22.2 nr. 286
 • ATEX ZONE 21 versie (beschikbaar op aanvraag)
 • Automatische kalibratietest
 • Superieure en consistente detectie
 • Verbeterde doorvoersnelheid van producten
 • Maximale configureerbaarheid / integratie
 • FDA 21 CFR Part 11 Conform: gegevensbeveiliging; Data-integriteit; Traceerbaarheid van gegevens
 • Ontwerp en constructie in overeenstemming met GMP-criteria
 • THS ANYWHERE ondersteuning op afstand (beschikbaar met IXC-module)

Contact voor vragen over de metaaldetectie systemen

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

has been added to the cart. View Cart